Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Ο Δήμος Τριφυλίας προσλαμβάνει δώδεκα 4μηνίτες για αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Απόφαση με την οποία «εγκρίνει την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, για την κατεπείγουσα αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωναϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας» έλαβε σε δια περιφοράς συνεδρίασή της την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας.
Το θέμα της συνεδρίασης για το οποίο ελήφθη η ως άνω απόφαση ήταν «Προγραμματισμός πρόσληψης προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα στην Υπηρεσία Καθαριότητας και Διαχείρισης Απορριμμάτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών και συγκεκριμένα την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του Κορωναιού COVID-19». Έτσι αποφασίστηκε να προσληφθούν ως έκτακτο προσωπικό δώδεκα (12) άτομα.
Όπως αναφέρεται στο απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης για την απόφαση

αυτή, που δημοσιεύθηκε χθες το μεσημέρι στη Δι@υγεια με ΑΔΑ: Ψ5Δ4ΩΗΕ-ΕΟ4, οι ειδικότητες και οι θέσεις έχουν ως εξής: ΥΕ Εργατών Καθαριότητας/Γενικών 8, ΔΕ Οδηγών 3 και ΔΕ χειριστή μηχανημάτων έργου (τσάπας) 1. tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα