Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Μόνοι τους οι λιγοστοί παραγωγοί στη Λαϊκή Αγορά Κυπαρισσίας

Μόνοι τους είναι από νωρίς το πρωί λιγοστοί παραγωγοί στη Λαϊκή Αγορά Κυπαρισσίας που λειτούργησε σήμερα αφού οι κάτοικοι της περιοχής είτε δε γνώριζαν για τη λειτουργία της, είτε απέφυγαν να την επισκεφθούν για ψώνια από φόβο μήπως τυχόν βρεθούν εκτεθειμένοι στον κορωνοϊό.
Ούτε και όλοι οι παραγωγοί από τους 20 που είχε ανακοινωθεί η συμμετοχή τους ήταν παρόντες. Από το δήμο Τριφυλίας είχε γίνει από χθες γνωστός ο τρόπος λειτουργίας της Λαϊκής με μέτρα προστασίας και με συμμετοχή όχι όλων των παραγωγών που συμμετέχουν άλλες φορές, αλλά κάποιων εξ αυτών για σήμερα και των υπόλοιπων το επόμενο Σάββατο εφόσον ισχύουν τα σημερινά δεδομένα της κατάστασης, για να τηρείται η απόσταση των 5μ τουλάχιστον μεταξύ των πάγκων καθώς και άλλα προληπτικά μέτρα τα οποία όπως διαπιστώσαμε τηρούνταν, παρουσία και του προέδρου του Συμβουλίου Κοινότητας Κυπαρισσίας, Γιώργου Τσάλτα και μελών του Συμβουλίου, που επιτηρούσαν την πιστή εφαρμογή των μέτρων. Μάσκες,

γάντια, αντισηπτικά υπήρχαν στους πάγκους των παραγωγών.
Τα προϊόντα τους ωστόσο έμειναν αδιάθετα αφού δεν υπήρχε κόσμος στη Λαϊκή. Πάντως, ούτε και στην πόλη, σε σούπερ μάρκετ, φούρνους, φαρμακεία και άλλα καταστήματα που είναι ανοιχτά υπήρχε γενικότερα κίνηση καθώς ελάχιστοι κυκλοφορούν κυρίως για προμήθεια ειδών πρώτης ανάγκης, τηρώντας το μέτρο περί άσκοπης μετακίνησης.













Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα