Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Ανακοινώθηκαν εκπτώσεις σε εισιτήρια τρένων και ΚΤΕΛ για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Έκπτωση στα εισιτήρια πλοίων, τρένων και λεωφορείων για τους αναπληρωτές δασκάλους και καθηγητές σχολικού έτους 2019-2020 ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας
Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, την TΡΑΙΝΟΣΕ και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών-ΚΤΕΛ ανακοινώνουν την παροχή έκπτωσης στα εισιτήρια πλοίων, τρένων και λεωφορείων για τους αναπληρωτές δασκάλους και καθηγητές σχολικού έτους 2019-2020, για τη χρονική περίοδο από 1/7/2020 έως και 7/7/2020 (αναλυτικά ακολουθούν οι ημερομηνίες κατά περίπτωση ) και για τη μετακίνηση τους από τον τόπο διορισμού τους προς τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους.
Όσον αφορά στην ακτοπλοΐα οι εκπτώσεις ξεκινούν σήμερα και θα ισχύουν μέχρι και τις

6/7/2020.
Αναλυτικότερα, οι αναπληρωτές δάσκαλοι και καθηγητές θα μπορούν να λαμβάνουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά τους εισιτήρια, καθώς και στα εισιτήρια των οχημάτων τους (ΙΧ και δίκυκλα) για τις παρακάτω ακτοπλοϊκές εταιρίες:
MINOAN LINES
LEVANTE FERRIES
ΑΝΕΚ SEA LINES
SUPERFAST FERRIES
BLUESTAR FERRIES
HELLENIC SEAWAYS
ΣΚΥΡΟΣ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Εκπτώσεις 30% στους επιβάτες και 20% στα οχήματα προσφέρει επίσης και η FAST FERRIES μέχρι τις 7 Ιουλίου 2020.
Αντίστοιχα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρέχει 50% έκπτωση στα εισιτήρια των αμαξοστοιχιών για το διάστημα από 1/7 έως και 5/7/2020
Τέλος τα ΚΤΕΛ παρέχουν 50% έκπτωση στα εισιτήρια των λεωφορείων για το διάστημα από 1/7 έως και 5/7/2020.
Για τα απαραίτητα δικαιολογητικά έκδοσης των εκπτωτικών εισιτηρίων παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με τις ως άνω αναγραφόμενες εταιρείες.
Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σοφία Ζαχαράκη ευχαριστεί θερμά τους Υπουργούς Μεταφορών και Υποδομών κ. Κώστα Καραμανλή και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών και για την άψογη συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα