Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Η αποκάλυψη της Αντζελας Γκερέκου για τα έξοδα της κηδείας

Το δημόσιο «ευχαριστώ»
Η Άντζελα Γκερέκου θέλει να ευχαριστήσει τους φίλους του Τόλη Βοσκόπουλου
Η Άντζελα Γκερέκου τρεις μέρες μετά την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό το δικό της και της κόρης της, Μαρίας Βοσκοπούλου και αναφέρθηκε και στα έξοδα της κηδείας του «ανεπανάληπτου πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου!
Η Άντζελα Γκερέκου η οποία είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο facebook.Δημόσιο ευχαριστώ
«Η σύζυγος και η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την τεράστια αγάπη, συμπαράσταση και παρουσία σας στο τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου μας Τόλη.

Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί! Επίσης ευχαριστούμε τον δήμο Αθηναίων που τιμής ένεκεν μας παραχώρησε για τρία χρόνια τον χώρο ενταφιασμού στο Α’ κοιμητήριο ως αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς του.

Επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες παρανοήσεις θα θέλαμε εδώ να αποσαφηνίσουμε σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας. Εκτός από την προσφορά του δήμου Αθηναίων δεν υφίσταται ουδεμία άλλη δημόσια δαπάνη. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την συμπαράσταση σας».

Όπως είναι γνωστό, η ηθοποιός είναι σε τέτοια κακή ψυχολογική κατάσταση και σταματά για λίγο τα γυρίσματα για τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» στο Mega, καθώς θέλει να πενθήσει τον σύζυγό της. Και ήδη με εντολή του Αντρέα Γεωργίου θα γίνει ό,τι χρειάζεται για να διευκολυνθεί η ηθοποιός για τα γυρίσματα που έχει…
Πηγή: Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα