Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Μεσσηνία: Στον Ταΰγετο γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για το ζευγάρι Αμερικανών (βίντεο)

Στον Ταΰγετο γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για το ζευγάρι των Αμερικανών, που αγνοούνταν από τις 23 Ιανουαρίου από την περιοχή Τάπια της Μεθώνης.
Οι φόβοι τόσο της κόρης τους, που είχαν εκφραστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και του φιλικού τους περιβάλλοντος που δήλωσε την εξαφάνιση, επιβεβαιώθηκαν και σήμερα το drone της Ελληνικής Αστυνομίας εντόπισε το αυτοκίνητο σε χαράδρα βάθους 250 μέτρων στους 5 Δρόμους στον Ταΰγετο.
Αμεσα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του ζεύγους Robertson. Αρχικά βρέθηκε το ένα πτώμα σε βάθος περίπου 100 μέτρων, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε και το δεύτερο πτώμα κοντά στο αυτοκίνητο, και τα δύο σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης.
Το δύσβατο σημείο που βρέθηκαν τόσο τα δύο πτώματα, όσο και το αυτοκίνητο, ανάγκασε τις τοπικές πυροσβεστικές Αρχές να ζητήσουν τη συνδρομή κλιμακίου της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα για την πλήρη ανάσυρση.
Αυτή την ώρα και ενώ το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ αναμένεται προσεχώς να φτάσει στο σημείο, πυροσβέστες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας παρουσία του νέου διοικητή τους αντιπυράρχου Παναγιώτη Παπανικολάου, καθώς και του διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου αρχιπύραρχου Δημήτρη Γεωργανά και του διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεσσηνιας πυπραρχος Θανάση Κατσαφάδου, έχουν ξεκινήσει την επιχείρηση ανάσυρσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα