Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Αυτή είναι η λίστα με τα ονόματα πλούσιων Ελλήνων που ελέγχονται για φοροδιαφυγή

Μία λίστα με ονόματα 100 πλούσιων Ελλήνων οι οποίοι ενδεχομένως φοροδιαφεύγουν, έστειλαν οι Γάλλοι ειδικοί της Task Force στην Τρόικα.Οι συγκεκριμένοι ειδικοί εκπαιδεύουν τους Έλληνες εφοριακούς στο κυνήγι φοροφυγάδων και τους μαθαίνουν τον τρόπο τους, δηλαδή χρησιμοποιώντας μαθηματικούς τύπους βάσει των οποίων μπορούν να υπολογίσουν την περιουσία των φορολογουμένων.
Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, οι ειδικοί του Χορστ Ράιχενμπαχ, χρησιμοποιώντας τους μαθηματικούς τύπους, μπορούν να προσδιορίσουν το εισόδημα με βάσει το ύψος της περιουσίας και τον τρόπο διαβίωσης του εκάστοτε φορολογούμενου με βάσει τις δαπάνες του, ενώ στη συνέχεια ελέγχονται τα ονόματα για να αποσαφηνιστεί αν υπάρχει φοροδιαφυγή.
Χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη μέθοδο, οι Γάλλοι ελεγκτές προχώρησαν στη σύνταξη μίας λίστας με ονόματα 100 Ελλήνων εφοπλιστών, γιατρών, επιχειρηματιών, δικηγόρων αλλά και εισοδηματιών οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι φοροδιαφυγής. Μάλιστα, κάποια από τα ονόματα βρίσκονται και στη λίστα Λαγκάρντ.arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα