Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Η Costa Navarino είναι στην Πύλο ή στην Τριφυλία;

Παρακολούθησα την πρώτη μέρα των εργασιών του 14ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Εταιρίας Δικαστικών Μελετών, του οποίου η έναρξη έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στην Costa Navarino, όπου ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος τίμησε διακεκριμένες προσωπικότητες του δικαστικού σώματος. Την επομένη, στην Costa Navarino, διεξήχθη το συνέδριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τουellines.com «Μία Περιφέρεια, Ένας πλανήτης», όπου στο μήνυμά του -που ανέγνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας - ο πρωθυπουργός καλωσόριζε τους συνέδρους στην Πύλο!
Μπορεί να είμαι αγεωγράφητος, αλλά, εξ όσων γνωρίζω, η Costa Navarino, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με τις λειτουργούσες ήδη εγκαταστάσεις, «ανήκει» ή «υπάγεται» γεωγραφικά και διοικητικά - δημοτικά στην Τραγάνα της Δ.Ε. Γαργαλιάνων του Δήμου Τριφυλίας.
Γι' αυτό, άλλωστε, και ο Δήμος Τριφυλίας «παίρνει» τα σκουπίδια της Costa Navarino και όχι ο Δήμος Πύλου - Νέστορος. Όμως, άραγε, μόνο για τα σκουπίδια της μεγάλης και παγκοσμίως γνωστής επιχείρησης υπάρχει ο Δήμος Τριφυλίας και αλλού πουθενά δε φαίνεται και δεν υπάρχει για αυτή και σε αυτή; Αν, δε, όντως είναι Πύλος η Costa Navarino, ας πάρει και τα σκουπίδια της η Πύλος, όπως έλεγαν χθες στην Τριφυλία, και να μην πληρώνουν οι φορολογούμενοι δημότες Τριφυλίας 150αριές χιλιάρικα σε ιδιωτικό κοντέινερ για να τα μεταφέρει στον παράνομο ΧΑΔΑ των Γαργαλιάνων! Αν όχι, καλό θα είναι οι φορείς που διοργανώνουν συνέδρια, συμπόσια και ημερίδες να τιμούν τον τόπο και το Δήμο Τριφυλίας, έστω απλά αναφέροντάς τον!

tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα