Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Για φαγητό στο Χίλτον Σαμαράς, Βενιζέλος και Κεφαλογιάννη!


Ένα απρόσμενο πολιτικό τρίδυμο αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο εστιατόριο «Βυζαντινόν» του Χίλτον.Και αυτό διότι, όπως αποκαλύπτει topontiki.gr, εθεάθησαν στην ίδια παρέα για φαγητό ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη.

Κάποιοι θυμήθηκαν την κοινή πορεία των τριών πολιτικών στη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αφού είναι γνωστό πως οι κ.κ. Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν μια καλή προσωπική σχέση από τη συνεργασία τους στην κυβέρνηση και προφανώς τέθηκαν επί τάπητος τόσο τα νέα δεδομένα στην ηγεσία της ΝΔ, όσο και η συζήτηση για το μέλλον του χώρου της Κεντροαριστεράς.
Από το… μενού δεν θα μπορούσε να λείψει και η κριτική στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και κοινή άποψη των δυο άλλοτε πολιτικών αρχηγών, πως «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καταστρέφει τη χώρα».
Σε κάθε περίπτωση, η κοινή εμφάνιση του κ. Βενιζέλου με τον κ. Σαμαρά και την κα Κεφαλογιάννη σε μια περίοδο με ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Κεντροαριστερά «πυροδότησε» νέα σενάρια για το πολιτικό μέλλον των Βενιζέλου και Σαμαρά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα