Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Μπορούμε και με τη ΝΔ…

Μπορεί η Φώφη Γεννηματά να διαρρηγνύει τα ιμάτιά της ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν μπαίνει σε κυβέρνηση παρά μόνο αν αυτή είναι ευρείας συνεργασίας και πάντως με την συμμετοχή και των δύο μεγάλων κομμάτων, ο Ευάγγελος Βενιζέλος όμως, έχει διαφορετική άποψη.
«Εμείς λέμε μεν ότι πρέπει να γίνει μια υπέρβαση και μία κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας των ευρωπαϊκών δυνάμεων, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μία δύναμη αμφίθυμη, η οποία έχει τη θέση της σε ένα τέτοιο μπλοκ εάν πράγματι το πιστεύει», είπε, προσθέτοντας όμως ότι «δεν είναι ούτε πολιτικά ούτε ηθικά δίκαιο και σωστό η ιθύνουσα δύναμη μίας τέτοιας συνεργασίας να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Τσίπρας». Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προέβλεψε (Αθήνα 9,84) ότι με την αμφιθυμία τους, «και σε μία κυβέρνηση συνεργασίας, προβλήματα θα δημιουργούν». Σε κάθε περίπτωση είπε ότι η προσπάθεια αυτή πρέπει να γίνει.
Αν όμως αποτύχει, τότε για τον προκάτοχο της κ.Γεννηματά στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, «πρέπει οι δυνάμεις οι οποίες πιστεύουν στις μεταρρυθμίσεις και την προοπτική της χώρας να αναλάβουν και την ευθύνη να κάνουν τα βήματα που είναι αναγκαία».
Με λίγα λόγια, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα έβλεπε με ευχαρίστηση το ΠΑΣΟΚ να ξανασυγκυβερνά με τη ΝΔ, άντε και το Ποτάμι ή κάνα δυο μικρότερα κόμματα, πρόταση με την οποία η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δείχνει να βγάζει …φλύκταινες. - See more at: http://www.matrix24.gr/2016/03/boroume-ke-me-ti-nd/#sthash.TdYXgdw2.yYl7Tgeb.dpuf

1 σχόλιο:

  1. ΑνώνυμοςΜαρτίου 14, 2016

    O ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    Τώρα ξέρεις ποιος ευθύνεται για την κατάντια μας.

    Μετά την πισώπλατη μαχαιριά στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο ατάλαντος κομπλεξικός παπαγάλος, προχώρησε σε σειρά άλλων εγκλημάτων εις βάρος του Γιώργου Παπανδρέου και εις βάρος της Ελλάδας.
    – Πήγε πονηρά να βγάλει τον Παπανδρέου καταχραστή των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ
    – Συνωμότησε καθαρά με τον Σαμαρά να στείλουν τον Παπακωνσταντίνου στο ειδικό δικαστήριο.
    – Αποκάλεσε κηπουρούς στενούς συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού διχάζοντας και διαιρώντας.
    – Έκοψε από την ΚΠΕ τους ευρωβουλευτές του Κινήματος.
    – Άφησε τους Βενιζελοφύλακες τύπου Κωνσταντινόπουλου , Κουκουλόπουλου, Γρηγοράκου και του Γραμματέα Νίκου Ανδρουλάκη, να ασχημονούν στα ΜΜΕ για το «λεφτά υπάρχουν» του Παπανδρέου με υπονοούμενα για την σκοπιμότητα του.
    – Ζήτησε συγγνώμη από το λαό για την πολιτική της διετίας 2009-2011, από την οποία ευθύς εξ αρχής αποστασιοποιήθηκε, διαχωρίζοντας την θητεία του ως Προέδρου του ΠΑΣΟΚ με εκείνη του προκατόχου του.
    – Εγκλωβίστηκε στη λογική της συγκυρίας και πολιτεύεται χωρίς εμπνευστή, όραμα, στρατηγική και σχέδιο.
    – Στο όνομα της υπευθυνότητας να υπάρχει κυβέρνηση παρέδωσε το ΠΑΣΟΚ βορά στα χέρια του Σαμαρά και της Ν.Δ.
    – Στην αγωνιώδη προσπάθεια του κρατηθεί στην επιφάνεια της πολιτικής ζωής, αναζητά καταφύγιο σε ξένες αγκαλιές, με ληγμένα προ πολλού πρόσωπα, ελπίζοντας να περιορίσει την συντριβή που έρχεται
    Όλα, ανάλογα με την στιγμή, υποταγμένα σε μια κοντόφθαλμη τακτική, αμφιθυμίας, ανακολουθίας, πισωγυρισμάτων και λόγων ήξεις αφήξεις.
    Εκεί όμως, σταθερά στο κατήφορο της παρακμής. Εγωπαθής, πολύξερος, πεισματάρης, και αμετροεπής, παριστάνει τον υπεράνω, βλέποντας το κόμμα του Ανδρέα και των λαϊκών αγώνων να ισοπεδώνεται στην κυριολεξία.
    Ο Βαγγέλης Βενιζέλος,
    είναι πραγματικά ο μοιραίος άνθρωπος για την Προοδευτική Παράταξη.
    Ειναι πράγματι, ο μοιραίος άνθρωπος για την σημερινή ΚΑΤΑΝΤΙΑ της πατρίδας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα