Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Τροποποίηση προϋπολογισμού του Δήμου Τριφυλίας


Μειώσεις κωδικών, δημιουργία νέων και ενισχύσεις υπαρχόντων περιλάμβανε η τροποποίηση του προϋπολογισμού του Δήμου Τριφυλίας που αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.
Οι μειώσεις σε κωδικούς έγιναν από διάφορα έργα και προμήθειες που ολοκληρώθηκαν με χαμηλότερο κόστος από τις εκπτώσεις που δόθηκαν και το συνολικό ποσό είναι 41.894 ευρώ. Από την άλλη δημιουργήθηκαν νέοι κωδικοί, με τις συνολικές πιστώσεις να φτάνουν τα 20. 690 ευρώ, και ενισχύθηκαν κάποιοι άλλοι κωδικοί με κυριότερους την προμήθεια επίπλων όπου προστέθηκαν 25.000 ευρώ, όπως και την προμήθεια φορτηγού κατά 10.000 ευρώ - φτάνοντας έτσι ο συγκεκριμένος κωδικός τα 40.000 ευρώ. Το σύνολο από τις ενισχύσεις και την δημιουργία νέων κωδικών έφτασε τα 56.894 ευρώ.
Η επιτροπή αποφάσισε την απευθείας ανάθεση του έργου «επισκευή βελτίωση νεκροταφείων ΔΕ Αετού» προϋπολογισμού 7.237 ευρώ, αφού προηγουμένως έλαβε οικονομικές προσφορές από τους ενδιαφερομένους. Προσφορές κατέθεσαν 4 εργολάβοι και η μεγαλύτερη έκπτωση 11% δόθηκε από τον Παναγιώτη Χριστοδουλάκη στον οποίο και ανατέθηκε το έργο.
Εγκρίθηκαν ακόμη τα πρακτικά των ανοικτών ηλεκτρονικών διαγωνισμών προμήθειας υγρών καυσίμων και λιπαντικών, που αφορούσε τα δικαιολογητικά, για τη ΔΕ Φιλιατρών ο πρώτος και τη ΔΕ Γαργαλιάνων ο δεύτερος. Για τον πρώτο διαγωνισμό όσον αφορά τα λιπαντικά κατατέθηκαν 3 προσφορές από τις οποίες οι δύο απορρίφθηκαν και προκρίθηκε μόνο η εταιρεία ΙΜΠΕΞ, ενώ στο δεύτερο επίσης για τα λιπαντικά ήταν δύο οι προσφορές και επίσης απορρίφθηκε η μια και προκρίθηκε η εταιρεία ΙΜΠΕΞ. Σε ό,τι αφορά τα καύσιμα και για τους δύο διαγωνισμούς δεν κατατέθηκε προσφορά και προτάθηκε η διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Τέλος καθορίστηκαν οι τιμές για την ετήσια εμποροπανήγυρη των Γαργαλιάνων, που θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, δηλαδή στα 40 ευρώ ανά τρέχον μέτρο με ελάχιστο τα 3 μέτρα για όλες τις οδούς και 2 ευρώ το τετραγωνικό για το χώρο του Λούνα Πάρκα με ελάχιστό τα 2.000 τετραγωνικά.
Κ.Μπ. - eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα