Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Πώς να κάνεις τα ρούχα σου να στεγνώσουν γρήγορα, παρά τον κρύο καιρό

Κάνε το πλύσιμο ρούχων το χειμώνα παιχνιδάκι, με αυτούς τους τρόπους
Μπορεί το πλύσιμο ρούχων να είναι παιχνιδάκι το καλοκαίρι, με τις υψηλές θερμοκρασίες να "καίνε" κάθε επιφάνεια, αλλά τα πράγματα σίγουρα δυσκολεύουν όταν έρχεται ο χειμώνας, και με τη σειρά τους έρχονται το κρύο, οι βροχές και η υγρασία.
Παρ'όλα αυτά, υπάρχουν μερικά απλά και έξυπνα βήματα που μπορείς να κάνεις για να είσαι σίγουρη ότι θα έχεις τα καθαρά σου ρούχα στεγνά όσο πιο σύντομα γίνεται.
Βάλε πλυντήριο νωρίς το πρωί. Με αυτόν τον τρόπο, θα είσαι σίγουρη ότι θα έχει περάσει αρκετός χρόνος για να έχουν στεγνώσει τα ρούχα σου πριν βραδιάσει.
Άπλωσε τα ρούχα σου καλά τεντωμένα και όχι διπλωμένα στη μέση. Εκτός αυτού, είναι

πολύ σημαντικό να κρεμάς τις μπλούζες σου από τις άκρες και όχι από τη μέση, και τα παντελόνια σου ανάποδα από τα μπατζάκια.
Μην υπερφορτώνεις την απλώστρα. Άφησε κενά ανάμεσα στα ρούχα σου για να κυκλοφορεί αρκετός αέρας ώστε να τα στεγνώνει πιο εύκολα και γρήγορα. Αν γίνεται, δοκίμασε κατά τη διάρκεια της μέρας να γυρίσεις τα ρούχα σου και από την άλλη μεριά έτσι ώστε να περνάει ο αέρας και από εκεί.
Μάζεψε τα ρούχα σου πριν νυχτώσει. Ακόμα κι αν είναι λίγο νωπά, μην τα αφήσεις κρεμασμένα το βράδυ. Την επόμενη μέρα μπορείς να τα απλώσεις και πάλι. Αν είναι ελάχιστα βρεγμένα, σιδέρωσε τα κανονικά και βάλε τα στην ντουλάπα σου μόλις στεγνώσουν εντελώς. womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα