Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

ΣΟΚ με όσα «βλέπουν» το 2021 τρεις νοστραδαμοι: Σεισμοί, πείνα, νέα πανδημία και…


Η αποκαλούμενη Νοστράδαμος των Βαλκανίων, ο γνωστός ως νέος Νοστράδαμος από τη Βρετανία και
ο… ορίτζιναλ Νοστράδαμος της Γαλλίας του 16ου αιώνα «βλέπουν» για τη νέα η χρονιά κατακλυσμούς, νέες πανδημίες, πείνα, αλλά και μία τεράστια επιστημονική επιτυχία.
Την αρχή κάνει η τυφλή γιαγιά από τη Βουλγαρία Μπάμπα Βάνγκα,
η οποία μετά τον θάνατό της, το 1996, έγινε γνωστή ως Νοστράδαμος των Βαλκανίων χάρη στις επιτυχημένες προβλέψεις της, μεταξύ των οποίων η τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους,
η άνοδος του ISIS αλλά και το γεγονός ότι το 2020 ο Ντόναλντ Τραμπ θα κολλήσει «μια θανατηφόρα ασθένεια», κάτι που συνέβη, καθώς τον Οκτώβριο ο πρόεδρος των ΗΠΑ νόσησε από τον Covid-19.
Για το ερχόμενο έτος η Μπάμπα Βάνγκα προέβλεψε, και σύμφωνα με όσα γράφει η «Daily Mail», ότι ο κόσμος θα υποφέρει από κατακλυσμούς και καταστροφές!
Τρεις «γίγαντες»
Στις προβλέψεις που άφησε στους πιστούς ακολούθους της, και σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα φτάνουν μέχρι το έτος 5079, ανέφερε ότι το 2021 τρεις «γίγαντες» θα ενωθούν και ένας «δυνατός δράκος» θα καταλάβει την ανθρωπότητα, με την τελευταία προφητεία να πιστεύεται ότι αναφέρεται στην Κίνα. Από την άλλη, λίγο προτού πεθάνει, σε ηλικία 85 ετών, η Μπάμπα Βάνγκα άφησε και μια ευχάριστη πρόβλεψη, προφητεύοντας ότι το 2021 θα είναι η χρονιά κατά την οποία η ανθρωπότητα θα ανακαλύψει τη θεραπεία για τον καρκίνο.
Τη σκυτάλη στις συνταρακτικές προβλέψεις για το νέο έτος πήρε το διάσημο μέντιουμ της Βρετανίας Κρεγκ Χάμιλτον-Πάρκερ, ο οποίος κέρδισε τον τίτλο του νέου Νοστράδαμου, καθώς -όπως υποστηρίζει- προέβλεψε τον νέο κορονοϊό, το Brexit και την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ. Σύμφωνα με την «Daily Star», η πιο συγκλονιστική του πρόβλεψη για το 2021 είναι ότι δύο νέοι ιοί θα χτυπήσουν την ανθρωπότητα, με την Κίνα να είναι ξανά η χώρα από την οποία θα αρχίσει ο ένας από αυτούς.
Επίσης, προβλέπει ότι θα υπάρξουν μεγάλοι σεισμοί στην Αμερική, στο Ιράν και στα Ιμαλάια, θα προκληθεί τσουνάμι, ότι τρομοκράτες θα κάνουν αεροπειρατείες, ενώ η προεδρία του Τζο Μπάιντεν θα διακοπεί απότομα από ατύχημα ή ασθένεια και ότι η Κάμαλα Χάρις θα γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ. Η ένταση ανάμεσα στο Ιράν και στο Ισραήλ, σύμφωνα με τον Πάρκερ, θα αυξηθεί, ο Κιμ Γιονγκ Ουν θα πέσει από επανάσταση των Βορειοκοερατών, θα υπάρξουν βίαιες διαδηλώσεις στο Λονδίνο, στο Παρίσι και στην Ουάσινγκτον, ενώ θα γίνουν τρομοκρατικές επιθέσεις με βόμβες και πυροβολισμούς στη Γαλλία και στις ΗΠΑ.
Τέλος, ο… αυθεντικός Νοστράδαμος, ο αστρολόγος με τις προφητικές ικανότητες που έζησε στη Γαλλία πριν από 500 χρόνια και μεταξύ άλλων προέβλεψε τη Γαλλική Επανάσταση, την άνοδο του Χίτλερ και την ατομική βόμβα, «είδε» ακόμα μεγαλύτερες καταστροφές το 2021.
Σύμφωνα με τη βρετανική «Mirror», προέβλεψε ότι η Γη θα χτυπηθεί από αστεροειδή, από καταστροφικές ηλιακές καταιγίδες, θα υπάρξει πείνα βιβλικών διαστάσεων, θα ξεσπάσει πόλεμος και ότι στις 20 Νοεμβρίου 2021 θα γίνει μεγάλος σεισμός. Η εφημερίδα αναφέρει ότι στα τετράστιχά του ο Νοστράδαμος προφητεύει ότι το ερχόμενος έτος ένας Ρώσος επιστήμονας θα δημιουργήσει βιολογικό όπλο που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι και ότι θα εμφανιστούν στρατιώτες που θα έχουν μικροτσίπ εμφυτευμένα στον εγκέφαλό τους.
espresso.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα