Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Οι Δήμοι Καλαμάτας, Μεσσήνης, Τριφυλίας και Πύλου Νέστορος στους 254 που εντάσσονται στην Πρόσκληση για τα “Σχέδια Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων”


Τον καθορισμό 254 Δήμων ως προσωρινών δικαιούχων στον Άξονα Προτεραιότητας 2 «Σχέδια Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων» του χρηματοδοτικού Προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου 2020», αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου, στη συνεδρίαση της 23ης Δεκεμβρίου.
Αποφάσισε επίσης τη διάθεση συνολικού ποσού μέχρι 11.552.332,15 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για την υλοποίηση των εν λόγω προτάσεων των 254 Δήμων.
Μετά την εξέταση των υποβλητέων δικαιολογητικών, το Πράσινο Ταμείο θα προχωρήσει στον καθορισμό των Δήμων ως οριστικών δικαιούχων και στην αποδέσμευση του τελικού ποσού χρηματοδότησης. Η ολοκλήρωση των σχεδίων και η υποβολή των δικαιολογητικών θα γίνεται εντός της προθεσμίας των 6 μηνών που προβλέπει η σχετική Υπουργική Απόφαση.
Στους 254 αυτούς Δήμους περιλαμβάνονται και οι Δήμοι Καλαμάτας, Μεσσήνης, Τριφυλίας και Πύλου Νέστορος, και χρηματοδοτούνται έως του ποσού που αναγράφεται στον Πίνακα που ακολουθεί:











Για περισσότερες πληροφορίες , μπορείτε να δείτε ολόκληρη την αριθμ. 201.6/2020 Απόφαση κάτωθι:   prasinotameio254ota29122020    airetos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα