Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Θεόδωρου Καναβού από τη Δ.Ε. Φιλιατρών

Συμπατριώτισσες & Συμπατριώτες της Τριφυλίας μας, φίλες & φίλοι,
«ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» είναι η δημιουργική σύνθεση ιδεών και έντιμη συνεργασία ανθρώπων σε ένα μάχιμο ψηφοδέλτιο δουλειάς και προσφοράς για την Τριφυλία του μέλλοντος! Ενώνουμε δυνάμεις άνθρωποι της κοινωνίας και της αυτοδιοίκησης, άνθρωποι της προσφοράς, της σκληρής δουλειάς, της παραγωγής έργου. Άνθρωποι με αγάπη για την πατρίδα και τους συμπατριώτες μας.Με χαρά και τιμή ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα του Θεόδωρου Καναβού του Νικολάου ως Δημοτικού Συμβούλου με το συνδυασμό μας «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» από τη Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών.
Ο Θεόδωρος Καναβός γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό του, τη Χριστιανούπολη, όπου εργάζεται ως αγρότης. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Λυμπεροπούλου και έχουν τρία παιδιά. Εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται ενεργά με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χριστιανούπολης ως μέλος και τα τελευταία χρόνια είναι πρόεδρος του Συλλόγου. Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολείται δεύτερη φορά.
Είναι άνθρωπος σοβαρός, με ήθος και ακεραιότητα, με αρχές και αξίες. Άνθρωπος δυναμικός και δραστήριος. Ξέρει να δουλεύει και να είναι αποτελεσματικός. Θέλει ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και στοχεύει στην ανάπτυξη και ανάδειξη του αγροτικού τομέα της Τριφυλίας μας.
Ο Θεόδωρος Καναβός δήλωσε για την υποψηφιότητά του: «Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολούμαι δεύτερη φορά. Ευχαριστώ τον Άκη Κατρίτση που μου έδωσε την ευκαιρία να πορευτούμε και να αγωνιστούμε μαζί ενάντια στη στασιμότητα που επικρατεί στον τόπο μας και υπέρ της ανάπτυξης. Είναι σημαντικό να έχουν τα παιδιά μας προοπτική να παραμείνουν στον τόπο μας. Η ανάπτυξη και ανάδειξη του αγροτικού τομέα της περιοχής μας είναι ένας από τους βασικούς στόχους μου».
Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αποδοχή, την εμπιστοσύνη και την τιμή.
Πάμε δυνατά! Με συμμάχους όλους τους συμπατριώτες και όλες τις συμπατριώτισσες!
ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! Κερδίζουμε το μέλλον!
ΑΚΗΣ Γ. ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ
Υπ. Δήμαρχος Τριφυλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα