Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Εράνη: Οι πρώτες ανανεώσεις στα Φιλιατρά


Μετά τη συμφωνία με τον Βαγγέλη Στουρνάρα για την τεχνική καθοδήγηση στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, η Εράνη ξεκίνησε την υλοποίηση του σχεδιασμού προχωρώντας στις πρώτες ανανεώσεις.
Στους “πράσινους” θα αγωνίζονται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κυριάκος Κωνσταντόπουλος, σκόρερ στον τελικό Κυπέλλου απέναντι στον Πανθουριακό, αλλά και οι Δημήτρης Καπλάνης, Τάσος Μπουρδέκας.
Εντός των προσεχών ημερών θα γίνουν επαφές και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του περυσινού ρόστερ ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τις ανανεώσεις, ενώ παράλληλα θα τρέξει και η μεταγραφική ενίσχυση.
Οι ανακοινώσεις της Εράνης:
Για Κυριάκο Κωνσταντόπουλο και Δημήτρη Καπλάνη
Δυο παίκτες που πρόσφεραν μεγάλες συγκινήσεις και ανείπωτης ομορφιάς γκολ στο φίλαθλο κόσμο της Εράνης θα συνεχίσουν να κοσμούν την φανέλα της και τη νέα αγωνιστική περίοδο!
Ο λόγος για τους Κυριάκο Κωνσταντόπουλο και Δημήτρη Καπλάνη, με τους οποίους η διοίκηση του συλλόγου μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας.
Αναγνωρίζοντας το ήθος, την αξία, τον χαρακτήρα και την αγωνιστική τους συμβολή στην περσινή σεζόν, σύσσωμη η διοίκηση ξεκινά από εκείνους το χτίσιμο της νέας σεζόν.
Με κάθε επισημότητα λοιπόν η ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης τους εύχεται ολόψυχα υγεία και να πανηγυρίσουν ακόμα περισσότερα γκολ και τρόπαια με τα χρώματα της ομάδας μας!
Για Τάσο Μπουρδέκα
Ανανεώσεων συνέχεια με τον Τάσο Μπουρδέκα να είναι ο επόμενος που επεκτείνει την συνεργασία του!
Γέννημα θρέμμα της ομάδας μας, ο θηριώδης κεντρικός οπισθοφύλακας αποτέλεσε από τους ακρογωνιαίους λίθους της περσινή σεζόν.
Εντυπωσιάζοντας με το πάθος και την αποτελεσματικότητα του υπήρξε από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές σε μια πολυ απαιτητική κατηγορία και η παραμονή του στον σύλλογο τονώνει την εντοπιότητα και φωτογραφίζει τις βλέψεις πρωταθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα