
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Θ», το συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης. Οι δράστες επικοινώνησαν τηλεφωνικά με την ηλικιωμένη παριστάνοντας τους λογιστές και για περισσότερο από μία ώρα προσπαθούσαν να την πείσουν να τους δώσει χρήματα για να μην έχει μπλεξίματα με την εφορία κ.τ.λ. Εκείνη ήταν μόνη στο σπίτι, καθώς δε διαμένει μόνιμα στο Καλό Νερό αλλά στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται με την οικογένειά του ο γιος της. Μόλις πριν από λίγες μέρες μέλος της οικογένειας του γιου της την είχε κατεβάσει στο Καλό Νερό για καλοκαίρι και αργότερα μες στο καλοκαίρι θα κατέβαινε για διακοπές στο χωριό και ο γιος της.
Η γυναίκα φέρεται αρχικά να διστάζει και να μην πείθεται, ωστόσο οι άγνωστοι δράστες, παριστάνοντας τους λογιστές, επέμεναν και τελικά την έπεισαν να τους δώσει το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε σε μετρητά στο σπίτι της. Μάλιστα, επειδή η γυναίκα δεν ήταν στο ισόγειο αλλά στον όροφο, της είπαν, και έτσι έπραξε, να βάλει τα χρήματα σε κουβά και να τους τα ρίξει από τη βεράντα κάτω στο έδαφος. Με το που πήραν τα χρήματα οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.
Για το συμβάν ενημερώθηκε το Α.Τ. Τριφυλίας και διενεργείται προανάκριση και έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. tharros
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα