Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΑΔΙΚΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ. ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!!!!

Εξ αιτίας του πελατειακού κατακερματισμού, η ίδια εισφορά δίνει στο ΙΚΑ σύνταξη €500 ευρώ στα 65, ενώ στο ΤΑΠ-ΟΤΕ €1.500 στα 55....... Τα €1.500 στο ΤΑΠ-ΟΤΕ, τη ΔΕΗ και αλλού προσπάθησαν να προστατέψουν τις τελευταίες μέρες (την ίδια στιγμή που ο κ. Λοβέρδος έγραφε τα ωραία του λόγια περί Ελληνικής ανόρθωσης) η κυβερνηση και τα κομματα που την αποτελουν!
Ανακοινώθηκε σήμερα ότι θα περικοπούν ΟΛΕΣ οι συντάξεις που υπερβαίνουν τα 1.300€ κατά 12% αντί να περικοπούν ΜΟΝΟ οι συντάξεις των ευγενών ταμείων κατά 20%!!!!
Η κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου διαιωνίζει την αδικία. Περικόπτεται το ίδιο η σύνταξη εκείνου που συνεισέφερε -σε όλη του την εργασιακή ζωή- 3 φορές περισσότερα από τον συνταξιούχο των ευγενών ταμείων.

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ παραμένουν αδιόρθωτοι προστάτες των κομματικών συντεχνιών σε βάρος της υπόλοιπης κοινωνίας. Το δυστύχημα είναι ότι και ο κ. Παπαδήμος συμπράττει.
ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. ψήφισαν το νέο μνημόνιο. Μην κάνετε το λάθος να πιστέψετε ότι άλλαξαν. Μια τακτική κίνηση έκαναν για να σωθούν για να συνεχίσουν να προστατεύουν τους πελάτες τους σε βάρος της κοινωνία!

3 σχόλια:

  1. Αν το ελληνικό κράτος αναλάβει την έρημο Σαχάρα σε λίγα χρόνια θα υπάρχει έλλειψη άμμου!!!

    -Μη κλέβετε, μη λέτε ψέματα, μη πουλάτε ναρκωτικά, η κυβέρνηση δε γουστάρει ανταγωνιστές!

    -Τα πράγματα γίνονται ολοένα και χειρότερα…..χθες πέρασα από το Σύνταγμα και είδα τα περιστέρια να ταΐζουν τους ανθρώπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ, ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣΤΕ, ΦΩΝΑΞΤΕ..........ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙΤΕ, ΜΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλος στους κάθε λογής λομβέρδηδες......οχι αλλους τζοχατζοπουλους και λοιπά λαμόγια!!!!!Έλληνες, όχιστους προσκυνημένους καρατζαφέρηδες,σαμαράδες και λοιπούς κολοτούμπες!!!!!!
    ΟΧΙ ΣΕ ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ και Ν.Δ.!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα