Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΚ: Πέθανε η 23χρονη Φαίη την οποία ξυλοκόπησε ο σύντροφός της!


Έφυγε τελικά από την ζωή η 23χρονη Φαίη την οποία ξυλοκόπησε άγρια ο σύντροφός της μπροστά στα μάτια της αδερφής της και του συντρόφου της στην Νέα Μάκρη.
Η άτυχη κοπέλα όλο αυτόν καιρό νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση ενώ ήταν σε κώμα.
Οι γονείς της που είναι συντετριμμένοι, μέσα στην θλίψη τους είχαν την μεγαλοψυχία να δωρίσουν τα νεφρά και το ήπαρ του αγγελουδιού τους.
Η άτυχη κοπέλα, είχε βρεθεί στις αρχές Απρίλη από κάποιο πρόσωπο που κανείς δεν επιβεβαιώνει μέχρι τώρα σε τραγική κατάσταση, πεσμένη στην άσφαλτο λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι τηςκαι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον Ερυθρό Σταυρό. Στην συνέχεια νοσηλεύτηκε στην Γενική Κλινική Αθηνών
Σύμφωνα με πληροφορίες το μοιραίο βράδυ δέχθηκε τηλεφώνημα από κάποιον και βγήκε από το σπίτι της.
Συγκλονισμένο το πανελλήνιο

Η υπόθεση της 23χρονης έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ένα μεγάλο γιατί βασανίζει τους πάντες ενώ η αστυνομία δεν έχει καταφέρει ακόμα να συλλάβει τον δράστη.
Όπως σας είχαμε γράψει και σε παλιότερη ανάρτηση, ο 25χρονος που αναζητείται  απειλεί την οικογένεια της κοπέλας και όσους βρίσκονται κοντά της και μπορεί να δώσουν πληροφορίες. Εις βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
«Αν έχει ανθρωπιά να παραδοθεί. Ας είναι υπεύθυνος να αναλάβει τις ευθύνες για αυτό που έκανε», λέει η θεία της Φαίης, η οποία δεν μπορεί να καταλάβει τι το τόσο κακό έκανε η νεαρή στον 25χρονο και την φέρθηκε έτσι.
«Είχαν μια γνωριμία μόλις 2 μήνες. Δεν ήξερε κανείς το ποιόν του… Τι του έκανε και έβγαλε τόσο μεγάλο μένος επάνω της», προσθέτει και ζητάει από όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει.
Όπως λέει η θεία της «κανένας από την οικογένεια του 25χρονου δεν ήρθε στο νοσοκομείο».
Η αδερφή της φοβάται ότι θα της κάνει κακό
Σε πολύ άσχημη κατάσταση είναι και η αδερφή της. «Η αδερφή της τρέμει, κλαίει και δίνει την ζωή της για να την δει καλά ξανά… Φοβάται ότι θα τους κάνει και άλλο κακό και λέει ότι είναι επικίνδυνος», συμπληρώνει η θεία.
Από φτωχή οικογένεια η κοπέλα
Από φτωχή και ταλαιπωρημένη οικογένεια προέρχεται η Φαίη. Όπως έχει γίνει γνωστό αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ο πατέρας της είναι ναυτικός συνταξιούχος και η Φαίη δούλευε περιστασιακά σε καφετέριες για να έχει το δικό της χαρτζιλίκι.
Όμως η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε το όμορφο κορίτσι να βρει τραγικό θάνατο…
Ας ελπίσουμε πως θα βρεθεί το συντομότερο ο δράστης ώστε να ησυχάσει η ψυχούλα της 23χρονης Φαίης αλλά και η οικογένειά της.
ΠΗΓΗ: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα