Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Αρβανίτη-Πρεβεζάνου για τον ξυλοδαρμό της: "Τραμπουκισμοί σκοτεινών εποχών"


Διαβάστε τι δήλωσε η πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. για την επίθεση που δέχτηκε από τον γραμματέα οργανωτικού του κόμματος, Κ. Τόμπρα. Ζητά την αποπομπή του
Ανθή Κουτσουμπού
Την αποβολή του Κυριάκου Τόμπρα, ο οποίοςτης επιτέθηκε και την χτύπησε στο περιθώριο του Ιδρυτικού Συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ζητάει η πρώην βουλευτής του κόμματος Ευγενία Αρβανίτη-Πρεβεζάνου.
"Μετά από την παράλογη και άνανδρη επίθεση που δέχτηκα από τον γραμματέα οργανωτικού Τόμπρα Κ., απαιτώ να υπάρξουν οι πειθαρχικές διαδικασίες στο κίνημά μας, οι οποίες θα αποβάλλουν οποιονδήποτε προβαίνει σε ενέργειες τραμπουκισμών, που παραπέμπουν σε άλλες σκοτεινές εποχές της πολιτικής μας ιστορίας και δεν αρμόζουν σε πρωτοπόρα κινήματα, όπως είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες" δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Αρβανίτη-Πρεβεζάνου.

Και πρόσθεσε αναφορικά με τις διαδικασίες στο κόμμα: "Ανεξάρτητες Ελληνίδες και Ανεξάρτητοι Έλληνες. Σήμερα ψηφίζετε τους εκπροσώπους του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Επιλέξτε τους καλύτερους και τους άξιους, προσωπικότητες με ήθος και ανιδιοτέλεια, οι οποίοι θα μας εκπροσωπήσουν επάξια, στους πατριωτικούς αγώνες του έθνους μας. Πρέπει στο κίνημα μας να κλείσουμε, τα μικρομάγαζα που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια παλαιοκομματικών νοοτροπιών και πρακτικών. Είμαι βέβαιη, ότι ο Πρόεδρος μας, Πάνος Καμμένος, μαζί με όλους εμάς, θα ηγηθεί ακόμα μια φορά, της προσπάθειας να αποδοθεί δικαιοσύνη και να αποβληθούν τα στοιχεία που δεν ταιριάζουν στις ιδέες, στις αξίες και στο ήθος του κινήματος μας. Ο φόβος και η υποταγή δεν μας ταιριάζει. Θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία".

Πληροφορίες από aegaio.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα