Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Προχτές στην παρέμβαση μου στο f.b, εξήγησα του λόγους για τους οποίους ο Γ. Παπανδρέουδεν θα έπρεπε να πάει αυτοπροσώπως στην προανακριτική για να καταθέσει,
και είχα επισημάνει ότι δεν μπορεί να εμφανιστεί εκεί, στα κατσάβραχα της ασχήμιας, της χυδαιότητας, της αμορφωσιάς και του τραμπουκισμού.
Η συνομωσία εξόντωσης του, δυστυχώς συνεχίζεται με κοινοβουλευτικό μανδύα.Αυτός είναι ο κύριος στόχος πίσω από όλες αυτές τις άθλιες μεθοδεύσεις και είναι ξεκάθαρο. Διψάνε για αίμα, τον θέλουν στα χέρια τους για τον ταπεινώσουν.
Τάχα δεν ήταν επαρκείς οι εξηγήσεις που έδωσε με το υπόμνημα του και αποφάσισαν οι «αδέκαστοι» κριτές, να παρουσιαστεί αυτοπροσώπως. Το γιατί είναι προφανές. Να γίνει εκεί μέσα το έλα να δεις. Ένας πρώην Πρωθυπουργός, που τίμησε το αξίωμα του όσο κανείς άλλος, να κάτσει ενώπιον τους και να ανακρίνεται μανιωδώς και πεισματικά με προκλητικό τρόπο από τη Κωνσταντοπούλου, τον Κασιδιάρη και τον πάσα ένα καμένο εγκέφαλο. Το γεγονός ότι όλοι οι πρώην Πρωθυπουργοί ακόμα και ο Κωστάκης Καραμανλής κατέθεταν με υπόμνημα δεν λέει τίποτα. Ο Γιώργος είναι από άλλο ανέκδοτο και επιδιώκουν την αναγκαστική εμφάνιση του για να δημιουργήσουν εντυπώσεις στην κοινωνία.
Μαζί με τους Καμμένους, τους Χρυσαυγίτες και τους Συριζαίους, από κοντά και οι Νεοδημοκράτες που τον μισούν θανάσιμα. Όχι που θα το άφηναν να περάσει έτσι.
Το καλό που έχουν να κάνουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην επιτροπή και οπωσδήποτε η ηγεσία του Κινήματος, να αντιδράσουν με κάθε μέσο και κάθε τρόπο σε αυτήν την ασχήμια που πραγματοποιείται. Χωρίς χρονοτριβή, τώρα αμέσως, αν είναι δυνατόν χτες.
Πρέπει να καταλάβουν επί τέλους ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ταυτισμένος με το ΠΑΣΟΚ, φορέας μια μεγάλης δημοκρατικής και αγωνιστικής παράδοσης, υπήρξε Πρόεδρος του Κινήματος για τόσα χρόνια και οι τυχοδιωκτικές και γεμάτες αβυσσαλέο μίσος ενέργειες σε βάρος του, θα καταλήξουν αντικειμενικά σε βάρος του σημερινού ΠΑΣΟΚ. Το Κίνημα έχει συνέχεα, δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ Παπανδρεϊκής περιόδου και της σημερινής. Ο Γιώργος είναι εντός των τειχών, μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας, πειθαρχημένος, σοβαρός και υποστηρικτής όλων των αποφάσεων της ηγεσίας του.
Συνεπώς, η αποστασιοποίηση και το «νίπτω τας χείρας μου», δεν είναι αυτό που περιμένουν οι απλοί αγωνιστές της δημοκρατικής παράταξης. Είναι αδιανόητο το ΠΑΣΟΚ να στηρίζει την κυβέρνηση Σαμαρά ανεπιφύλακτα και εν τούτοις να εμφανίζεται υπεράνω σε ότι αφορά την συμμετοχή των βουλευτών της Ν.Δ σε αυτή την απαράδεκτη και γελοία απόφαση.
Τώρα αυτά που ακούγονται για τα περί βιαίας προσαγωγής του, είναι προφάσεις εν αμαρτίαις αυτών που επιδιώκουν να τον προσβάλλουν. Αν έχουν τα κότσια, ας τολμήσουν να αγγίξουν μια τρίχα από το κεφάλι του και θα τους φάει η βουή του δημοκρατικού κόσμου.
Τότε την υπόθεση θα την πάρουμε εμείς στα χέρια μας, οι χιλιάδες ανώνυμοι πολίτες με μαζικές ειρηνικές διαδηλώσεις στο Σύνταγμα και όχι μόνο, για να διαμαρτυρηθούμε και να προστατέψουμε την πολιτική τιμή και αξιοπρέπεια μας, που επαξίως κράτησε ψηλά ο Γιώργος. Ας το έχουν αυτό σοβαρά υπόψη.
Σε κάθε περίπτωση ο κόσμος ας είναι σε εγρήγορση, έτοιμος για κινητοποίηση αν κάνουν το λάθος να υλοποιήσουν τις απειλές και τα άνομα σχέδια τους. Το παιχνίδι αρχίζει να χοντραίνει και ο εφησυχασμός είναι εγκληματική αστοχία.


Σταύρος Στραβόλαιμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα