Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΔΥΟ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ


ΕΝΑ τραγικό περιστατικό αυτοχειρίας βύθισε στο πένθος όλη την Κυπαρισσία καθώς με ένα άδικο τρόπο μια γυναίκα αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της.

ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΡΑΚΤΕΡ


Ένας κτηνοτρόφος σε αγροτική περιοχή κοντά στο Στασιό Κυπαρισσίας βρήκε κρεμασμένη σε ελιά την άτυχη γυναίκα τη Κυριακή το πρωί σε παρακείμενο χωράφι. Ο κτηνοτρόφος αμέσως ειδοποίησε το Α.Τ. Κυπαρισσίας με τους αστυνομικούς να φτάνουν αμέσως στο σημείο ώστε να την μεταφέρουν στο Νοσοκομείο αφού προηγουμένως κάλεσαν ασθενοφόρο. Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο που βρέθηκε δεν έφερε πάνω της κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα ή άλλο εύρημα που να αναφέρει για το απονενοημένο διάβημα.

Η άτυχη 45χρονη γυναίκα προέβη στην πράξη αυτή δένοντας στο λαιμό της ταινία συσκευασίας ασφαλείας ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στο σημείο βρέθηκαν πέτρες που χρησιμιοποίησε να ανέβει και να προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ενώ ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και ιατροδικαστής για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Οι αστυνομικές αρχές σύμφωνα με πληροφορίες αναζήτησαν τους οικείους της άτυχης γυναίκας, η οποία είναι Ρουμανικής καταγωγής 46 ετών, παντρεμένη και χωρισμένη με ένα παιδί. Από τις αστυνομικές αρχές, φέρεται να αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Α.Τ. Κυπαρισσίας. 

ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΡΑΚΤΕΡ
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 42χρονος αγρότης από την Κυπαρισσία όταν τον καταπλάκωσε τρακτέρ το απόγευμα της Κυριακής, ενώ εκτελούσε αγροτικές εργασίες. Ο άτυχος 42χρονος πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος παλιότερα διατηρούσε κατάστημα στη Κυπαρισσία και αργότερα σε περίπτερο της περιοχής, αγωνιζόταν για την καθημερινή επιβίωση. Σε κτήμα που διατηρούσε σε αγροτική περιοχή των Φιλιατρών ενώ εκτελούσε αγροτικές εργασίες ο γεωργικός ελκυστήρας έπεσε σε βαθύ κενό με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να εγκλωβίσει θανάσιμα τον οδηγό του. Ειδοποιήθηκαν αρχικά η Αστυνομία και ασθενοφόρο για την ανάσυρση του άτυχου άνδρα αλλά ήταν πλέον αργά καθώς όταν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Θλίψη έχει σκορπίσει την περιοχή μας καθώς ο 42χρονος ήταν αγαπητό πρόσωπο με κοινωνική παρουσία, ενώ για χρόνια εργαζόταν σε δικό του κατάστημα κοντά στη περιοχή Δημαρχείου στην Κυπαρισσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα