Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Καρχιμάκης: Να ξεκαθαρίσουμε ποιους υπηρετούμε και με ποιους συγκρουόμαστε


karximakis-na-ksekatharisoyme-poioys-ypiretoume-kai-me-poioys-sygkroyomaste 

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου ο κ. Καρχιμάκης επανέφερε τα θέματα των συγκρούσεων και των πρωτοβουλιών που πρέπει να πάρει το κόμμα,προκειμένου να υπάρξει ελπίδα και προσδοκία στον κόσμο.
Ο κύκλος της κρίσης τόνισε πρέπει να κλείσει και μην λάβει μόνιμα πολιτικά χαρακτηριστικά. Ταυτόχρονα επανέφερε τα θέματα των συγκρούσεων με την δικαιοσύνη και τον ρόλο της στην ανάπτυξη της χώρας ,καθώς και το άνοιγμα των συγκρούσεων και των πρωτοβουλιών απέναντι σε θύλακες του τραπεζικού συστήματος που συγκαλύπτουν την φοροδιαφυγή σε βάρος των πολλών που δοκιμάζονται .

Συγκεκριμένα ζήτησε ,μετα και την  έκθεση της ευρωπαϊκής επιτροπής για τον ρόλο της ελληνικής δικαιοσύνης που επιβεβαίωσε ότι οι καθυστερήσεις σε δικές που αφορούν την ανάπτυξη οδηγούν στην αναχαίτηση της και στη διεύρυνση ουσιαστικά του πλούτου στη χώρα ,να ανοίξει το ΠΑΣΟΚκύκλο πρωτοβουλιών αν χρειαστεί προκειμένου να σταματήσει τελικά η αφαίμαξη των ανθρώπων που δοκιμάζονται και κυρίως των φτωχών και οικονομικά αδύναμων. 

Επίσης τόνισε ότι είναι ανεπίτρεπτο μετά και την ψήφιση του νομού απο το ΠΑΣΟΚ για την άρση του απορρήτου των καταθέσεων ,οι τράπεζες να μην συνεργάζονται με τις ελεγκτικές αρχές και να κωλυσιεργουν  με αναιτιολόγητους χρόνους στην διασταύρωση  των στοιχείων  για τον έλεγχο της φοροδιαφυγής και ζήτησε το ΠΑΣΟΚ  συντεταγμένα να ανοίξει μέτωπα με αυτές τις πρακτικές ,δίδοντας την ελπίδα και την πίστη στους ανθρώπους ότι υπηρετούμε τους αδύναμους ,τους ανέργους νέους ,και γενικά τα θύματα της κρίσης 

Το ιστορικό στέλεχος του κινήματος τόνισε πως «μόνο έτσι το ΠΑΣΟΚ πέρα απο όσα αναγκάσθηκε μέσα σε στενότητα χρόνου να κάνει για να σταθεί η χώρα στα πόδια της μετα την δεξιά καταστροφική διακυβέρνηση ,μπορει και να δώσει ελπίδα και να έχει και πολιτικο αποτέλεσμα ,που θα ταυτίζεται με τις αρχές και τις αξίες που υπηρέτησε διαχρονικά» . 

Ο κ. Καρχιμάκης κατέληξε πως «πρέπει να δωσουμε ελπίδα ξεκαθαρίζοντας ευδιακριτα πλέον ποιους υπηρετούμε και με ποιους συγκρουόμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα