Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ο Μαντάς επικρατέστερος για αντιπεριφερειάρχης του Τατούλη

Ο Μαντάς επικρατέστερος για αντιπεριφερειάρχης του Τατούλη

Γράφτηκε από τον  Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς φέρεται ως ο επικρατέστερος για τη θέση του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη στο νομό, στο συνδυασμό του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, που στηρίζεται από τη Ν.Δ.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο κ. Μαντάς φαίνεται να επικρατεί στην κούρσα της διεκδίκησης του αντιδημάρχου Καλαμάτας Χρίστου Ριζά για εκλογικούς λόγους. Στη Συγγρού εκτιμούν ότι με υποψήφιο τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ μπορούν να πετύχουν τη μεγαλύτερη δυνατή κομματική συσπείρωση και να επικαλεστούν λόγους κομματικής πειθαρχίας, προκειμένου να αποτρέψουν τις περισσότερες από τις διαφαινόμενες διαρροές προς το Γιάννη Μανώλη και τον υποψήφιο περιφερειάρχη της Χρυσής Αυγής.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν επέλεξε τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Στέλιο Στασινόπουλο, για τη θέση του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη, καθώς δε θέλει να δώσει αέρα στον Π. Τατούλη, να ταυτιστεί πλήρως μαζί του, βάζοντας δίπλα του ως στήριγμα έναν από τους έμπιστους συνεργάτες και υποστηρικτές του.
eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα