Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Καβγάς Αντωνίου-Σκανδαλίδη στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ


ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
Ενταση επικράτησε στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, όπου συζητήθηκαν τα θέματα της αυριανής Πανελλήνια Συνδιάσκεψης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, με βολές της πρώην βουλευτή Τόνιας Αντωνίου κατά του Κώστα Σκανδαλίδη για τις χθεσινές δηλώσεις του τελευταίου ότι «το ΠΑΣΟΚ, όπως το ξέραμε, πέθανε».
Η συνεδρίαση διακόπηκε μετά την τοποθέτηση της Τόνιας Αντωνίου, η οποία ζήτησε το λόγο τη στιγμή που ο κ. Βενιζέλος ήταν έτοιμος να κηρύξει τη λήξη της συνεδρίασης και αφού είχε προηγηθεί η ενημέρωση από τον πρόεδρο του Κινήματος για τα προαναφερθέντα θέματα.
Η κ. Αντωνίου επέκρινε την «ηγετική ομάδα της Χαριλάου Τρικούπη» για τη στάση της σε σχέση με τους "58" και τις περιφερειακές εκλογές και απευθύνθηκε ονομαστικά στον Γραμματέα του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη και στον Κώστα Σκανδαλίδη, στους οποίους καταλόγισε ευθύνες σχετικά με τις εξελίξεις και στα δύο θέματα.

Κάλεσε, μάλιστα, τον κ. Σκανδαλίδη, μετά την ομιλία της, να πάρει το λόγο και να πει τις απόψεις του. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο κ. Σκανδαλίδης ζήτησε από τον κ. Βενιζέλο να διακόψει τη συνεδρίαση, όπως και έγινε.

Ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, πάντως, είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι πρόκειται για "παραπληροφόρηση" και διέψευσε ότι η συνεδρίαση διακόπηκε.

Ειδικότερα η κ. Αντωνίου, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, καταλόγισε στην "ηγετική ομάδα" ευθύνες για τη ματαίωση, ουσιαστικά, της προσπάθειας διεύρυνσης του ΠΑΣΟΚ και την εξέλιξη που είχε η υπόθεση των "58".

Πηγαίνουμε αύριο στη Συνδιάσκεψη, φέρεται να είπε, με "τραυματισμένη" την "Ελιά". Και πρόσθεσε ότι για την εξέλιξη αυτή υπάρχουν ευθύνες σε όσους "υπονόμευσαν εκ των έσω", δηλαδή από το ΠΑΣΟΚ, την προσπάθεια, ενώ απέδωσε ευθύνες και στους "58". Στη ροή της ομιλίας της η κ. Αντωνίου, έθεσε το ρητορικό ερώτημα «είστε αφελείς ή υπονομευτές», προσθέτοντας «εγώ πιστεύω ότι δεν είστε αφελείς».

Επέκρινε επίσης τον κ. Σκανδαλίδη για τις χθεσινές του δηλώσεις, στις οποίες ανέφερε ότι «το ΠΑΣΟΚ, όπως το ξέραμε, πέθανε», ρωτώντας τον αν έμαθε τώρα ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πρόβλημα.

Είπε επίσης ότι στο ευρωψηφοδέλτιο πρέπει να στρατευθούν όλες οι δυνάμεις του Κινήματος και κάλεσε τον Νίκο Ανδρουλάκη να συμμετέχει σε αυτό.

Από την πλευρά του κ. Σκανδαλίδη δεν υπήρξε κανένα σχόλιο, καθώς θεωρεί ότι δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα