Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑΘΗ ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Αγαπητοί Συνδημότες του Δήμου Τριφυλίας,
Σας Ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο συνδυασμό μας ‘’ Η Τριφυλία Αλλάζει’’, δίνοντάς μας ένα υψηλό ποσοστό επιτυχίας, αλλά και την εντολή να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για τη διεκδίκηση της τελικής νίκης την Κυριακή 25 Μαΐου 2014.
 Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου, για τον όμορφο και πολιτισμένο αγώνα που δώσαμε και  συνεχίζουμε όλοι μαζί, με το ίδιο πάθος και ζήλο για να αλλάξουμε την Τριφυλία.
Ο ανεξάρτητος συνδυασμός μας, ο οποίος δημιουργήθηκε για να ενώσει όλες και όλους τους συνδημότες μας θα συνεχίσει τον έντιμο, ανιδιοτελή και καθαρό αγώνα για να πάμε τον τόπο μας ψηλά.
Στον αγώνα αυτό, ακόμα και εάν δε μας επιλέξατε στο 1ο γύρο των εκλογών, σας καλούμε να συστρατευθείτε μαζί μας, μαζί με τα νέα και άφθαρτα στελέχη του συνδυασμού μας, που σηματοδοτούν την ανανέωση και τη σύγχρονη αντίληψη της κοινωνίας, για μια νέα πορεία του Δήμου μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα λαμπρό και φωτεινό αύριο, με ενότητα και δράση για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Τριφυλίας  μας.

Ευστάθιος Ανδρινόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος

Η Τριφυλία αλλάΖΕΙ

1 σχόλιο:

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα