Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!


Monday, May 26, 2014
ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙΤελειώνοντας στις 25-5-2014 και οι επαναληπτικές εκλογές θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους υποστήριξαν τον συνδυασμό μας και εμένα προσωπικά σε αυτή την προσπάθεια να αλλάξουμε την Τριφυλία. Μια προσπάθεια ανιδιοτελή βασισμένη στην αγάπη για την πατρίδα μας και σε όσους κατοικούν σε αυτή. Αν και δεν εκλέχτηκα δεν θεωρώ τον εαυτό μου χαμένο αλλά κερδισμένο. Μέσα απο αυτήν την προσπάθεια είχα την ευκαιρία να γνωρίσω αξιόλογους ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς χώρους και να αποκτήσω φίλους. Είχα επίσης την ευκαιρία να αποδαιμονοποίησω πρόσωπα και καταστάσεις αλλά και να επανεκτιμήσω ανθρώπους τους οποίους μέχρι πρόσφατα θεωρούσα ειλικρινείς.
Έχοντας ξεκινήσει από την αρχή την προσπάθεια με τον Στάθη Ανδρινόπουλο γνωρίζω όλες τις
δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε από το να κάνουμε μια μικρή αρχικά ομάδα ένα συνδυασμό που συγκέντρωσε το 46% της προτίμησης των δημοτών της Τριφυλίας. Μια μικρή ομάδα χωρίς στημένο οργανωτικό μηχανισμό, βάζοντας «ρεφενέ» χρήματα για τα έξοδα του προεκλογικού αγώνα, που αποφάσισε να τα βάλει με το τοπικό και πολιτικό κατεστημένο. Είδα επίσης πολλούς «μετά Χριστόν» προφήτες που προσέφεραν λύσεις όταν πλέον δεν μπορούσαν να υλοποιηθούν, έχοντας πάντα ιδέες που όμως δεν μπορούσαν οι ίδιοι να υλοποιήσουν.
Τελειώνοντας θα ήθελα να πω σε όλους όσους ψήφισαν λευκό ή άκυρο ότι έσφαλαν και ότι δυστυχώς θα υποστούν και οι ίδιοι μαζί με εμάς τα αποτελέσματα αυτής τους της απόφασης.
Καλή δύναμη σε όλους,
Οι καιροί ου μενετοί.
Γιάννης Παπανικολάου
Κυπαρισσία, 26-5-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα