Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

«ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ »

ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ..... ΟΣΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!!

Πριν τις εκλογές του 2007 ο Μπαρόζο αποσύρει την επιτήρηση από την Ελλάδα(αλήθεια με τι στοιχεία;) και ο Καραμανλής κερδίζει τις εκλογές. Τα προβλήματα μπαίνουν κάτω από το χαλί – με δυσβάστακτο δανεισμό για τη χώρα, υπερφόρτωση του δημοσίου με ημέτερους (πάνω από 270.000 διορισμοί στη 2ετία μόνο) - ψευδή στοιχεία για το έλλειμμα 4,5%& 6% δήλωνε ο Παπαθανασίου με τον Καραμανλή, πριν τις εκλογές του 2009( αμείφτηκε γι αυτό ο Παπαθανασίου λίγο πριν το Πάσχα εφέτος , τοποθετήθηκε πρόεδρος στα Ελληνικά Πετρέλαια).
Ακολουθούν οι εκλογές του 2009 και η βόμβα σκάει στα χέρια του ΠΑΣΟΚ με όλους να σφυρίζουν αδιάφορα και απέναντι στην κυβέρνηση. Με αγανακτισμένους στις πλατείες , με χαρακτηρισμούς μέσα και έξω από τη Βουλή « προδότες», «Γουδί», με Ζάπεια 1,2,3,…με δηλώσεις Σαμαρά κατά του μνημονίου και ότι «… σε ένα χρόνο μπορώ να μηδενίσω το έλλειμμα».
Ο Σαμαράς δεν δεχόταν ότι δόθηκαν από την ΝΔ ψευδή στοιχεία στην ΕΕ. Έλεγε το έλλειμμα του 16% ήταν πλασματικό από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και δόθηκε έτσι για να μπούμε στο Μηχανισμό

Στήριξης και στο ΔΝΤ ( η κα Γεωργαντά της Στατιστικής Υπηρεσίας αμείφθηκε γι αυτό – υποψήφια στη Ευρωβουλή με τους ΑΝΕΛ). Όμως πολύ καθυστερημένα η ΝΔ μη μπορώντας να διαψεύσει τις Βρυξέλλες το αποδέχτηκε.
Οι διαπραγματεύσεις που θα επέβαλε στις Βρυξέλλες και οι ακύρωση του μνημονίου ξεχάστηκαν –Ο στόχος ( η πρωθυπουργία ) από τον Σαμαρά επετεύχθη.
Η κυβέρνηση Παπανδρέου μείωσε ( με το κούρεμα) το χρέος κατά 100 δις, ακολούθησε η κυβέρνηση Παπαδήμα, και η εμμονή του Σαμαρά να πέσει η κυβέρνηση Παπαδήμα, να πάμε σε 2πλές εκλογές(… για να σώσει τη χώρα),είχε σαν αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.
Το ακροδεξιό μόρφωμα γιγαντώθηκε με τα γνωστά επακόλουθα ,σήμερα παρά το κούρεμα και τις θυσίες του Ελληνικού λαού, ζούμε την τρομακτική αύξηση της ανεργίας, το κλείσιμο επιχειρήσεων ,την αύξηση της μετανάστευσης στους νέους μας και το χρέος να είναι μεγαλύτερο του 2009.
ΟΙ Financial Times δίνουν τώρα μια εικόνα του πως παίχτηκε το παιχνίδι για τη χώρα μας και ποιοι οι πρωταγωνιστές.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ … «Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΝΩΝ» .
Και όταν αυτό το λέει ο Διευθυντής των Financial Times, έχει άλλη βαρύτητα!!!

Υ.Γ. Τα Ελληνικά κανάλια περιορίζονται μόνο στο κλάμα της Μέρκελ και δεν δίνουν την ουσία των γεγονότων, όπως περιγράφεται από τον Δ/ντή των Financial Times.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα