Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Ο Πύρρος Δήμας....ξεμπροστιάζει τον Αντώνη Σαμαρά....!!!

Η μεγαλύτερη πρόκληση για την εθνική Ελλάδας, που βρίσκεται στη Βραζιλία, δεν είναι η Κόστα Ρίκα, αλλά εκείνη που ήρθε από τον πρωθυπουργό της χώρας. 
Οι Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές έστειλαν επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά, με την οποία του ζητούσαν, αντί για πριμ, ένα προπονητικό κέντρο, διότι αυτό που είχαν μέχρι τώρα, στον Άγιο Κοσμά, το κατάργησε ο ...ίδιος ο πρωθυπουργός.
Η εθνική Ελλάδας, για την οποία όλοι εκφράζουν την υπερηφάνειά της για την πρόκριση στη δεύτερη φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας, μαζί με όλους και ο κ. Σαμαράς που τους συνεχάρη, ύστερα από τρεις μήνες δεν θα έχει προπονητικό κέντρο, με εντολή Σαμαρά, καθώς ο Άγιος Κοσμάς κλείνει.
Σε τρεις μήνες, δηλαδή, χάρη στον πρωθυπουργό, η εθνική Ελλάδας δεν θα έχει που να προπονηθεί.
Το Μέγαρο Μαξίμου διοχέτευσε στον Τύπο ότι ο κ. Σαμαράς απάντησε καταφατικά στο αίτημα των ποδοσφαιριστών της εθνικής και βούιξαν όλα τα μέσα ενημέρωσης, αθλητικά και πολιτικά.
Το Μέγαρο Μαξίμου, εκτιμώντας, προφανώς, ότι δεν υπάρχει μνήμη σε αυτή τη χώρα, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά το θέμα.
Ήρθε, ωστόσο, η δήλωση του Πύρρου Δήμα, ο οποίος υπενθύμισε το κατόρθωμα του κ. Σαμαρά, να αφήσει χωρίς προπονητικό κέντρο την εθνική ποδοσφαίρου. 
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπενθύμισε το απλό: που θα προπονείται η εθνική μετά από τρεις μήνες, που θα προπονείται ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει σε δύο χρόνια;
Βέβαια, δεν είναι μόνο η εθνική ποδοσφαίρου που δεν έχει προπονητικό κέντρο. Καμία από τις εθνικές μας ομάδες δεν έχει.
Η δήλωση του Πύρρου Δήμα είχε ως αποτέλεσμα να εξαφανιστούν από τις πρώτες σελίδες των sites οι διθύραμβοι για τον πρωθυπουργό, πιθανόν για να τον προφυλάξουν από περαιτέρω αρνητικά σχόλια.
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός που ήταν και ο εμπαιγμός προς τους διεθνείς, ότι όλο το διάστημα που πέρασε από τότε που με «εντολή Σαμαρά» η εθνική δεν έχει προπονητικό κέντρο, η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Σαμαράς, δεν έκαναν το παραμικρό για να βρεθεί λύση. Και, βέβαια, υποσχόμενος ότι θα ικανοποιήσει το αίτημα των διεθνών, δεν είχε υπόψη του καμία λύση.
Απλά υποσχέθηκε, όπως έκαναν οι πολιτικοί στη δεκαετία του 1960.
Τέτοιος εμπαιγμός δεν έχει ξαναγίνει στη σύγχρονη ελληνική αθλητική ιστορία.
Agenda- News.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα