Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Να μη γίνει Δημόσιο ΙΕΚ στην Κυπαρισσία, αλλά στα Φιλιατρά ζητούν φορείς

«Να μη γίνει το Δημόσιο ΙΕΚ Τριφυλίας στην Κυπαρισσία, αλλά στα Φιλιατρά!» ζητούν ο Εμπορικός και ο Αγροτικός Σύλλογος, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών.
Για το λόγο αυτό, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών, διευρυμένη συζήτηση - σύσκεψη με δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της Δ.Ε. Φιλιατρών, εκπροσώπους φορέων και πολίτες.
Στη σύσκεψη, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Σταμάτης Τσίγκανος, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δεχθούν να επαναληφθούν λάθη και αδικίες του παρελθόντος σε βάρος των Φιλιατρών, αναφερόμενος στο Τεχνικό Λύκειο που έγινε στην Κυπαρισσία, στη γεωργική υπηρεσία που έγινε στην Κυπαρισσία, ενώ, όπως είπε, τα Φιλιατρά και οι Γαργαλιάνοι έχουν περισσότερους αγρότες, αλλά και στο τρένο, που σταμάτησε στην Κυπαρισσία και όχι στην Πύλο!Ακολούθως αναφέρθηκε στο «πολύ μεγάλο θέμα που έχει δημιουργηθεί – και πιστεύω το γνωρίζετε όλοι -  για τη δημιουργία του ΙΕΚ στα Φιλιατρά και όχι στην Κυπαρισσία, όπως κάποιοι θέλουν και λένε ότι θα πάει εκεί. Εμείς διαφωνούμε και θα αγωνιστούμε και πιστεύουμε ότι όλοι θα είστε δίπλα μας!
[…] Δημιουργία του δημόσιου ΙΕΚ στα Φιλιατρά και όχι στην Κυπαρισσία! Όπως κάποιοι θέλουν να μεθοδεύσουν και πολλές φορές έχουν μεθοδεύσει στο παρελθόν… Φυσικά, δεν μπορούμε να διορθώσουμε τις αδικίες αυτών των ετών, αλλά θα προσπαθήσουμε να μην επαναληφθούν».
Ο κ. Τσίγκανος ανέφερε τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει για το θέμα και ζήτησε όλοι να αγωνιστούν για να μη γίνει το ΙΕΚ στην Κυπαρισσία, αλλά στα Φιλιατρά, θέση με την οποία συμφώνησαν – και με ιδιαίτερη θέρμη, ζήλο και ένταση-οι παράγοντες της Δημοτικής Αρχής Τριφυλίας στα Φιλιατρά!

Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα