Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΡΑΝΗ: Βλέπει μπροστά μετά την αγχωτική πρόκριση

    ΕΡΑΝΗ: Βλέπει μπροστά μετά την αγχωτική πρόκρισηΕπαιξε με τη… φωτιά αλλά δεν κάηκε η Εράνη στο δεύτερο ματς με τον Α.Ο. Φαραί στην Καλαμάτα. Η περσινή φιναλίστ αλλά και πολυνίκης του θεσμού βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο από μία ομάδα μικρότερης κατηγορίας και το φάσμα του αποκλεισμού ήταν ορατό. Ομως στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα μετά το 60' οι "πράσινοι" έκαναν τη μεγάλη αντεπίθεση και με όπλο τις στημένες φάσεις έφτασαν όχι μόνο στην πρόκριση αλλά και στη νίκη.
Μπορεί πάντως η πρόκριση να ήρθε έστω και αγχωτικά για την Εράνη, όμως η εμφάνιση δεν ήταν καθόλου καλή.
"Ημασταν κακοί σε όλο το ματς, απλά στο δεύτερο παίξαμε πιο δυνατά κάτι που δεν κάναμε στο πρώτο μέρος, ποιοτικά το ματς δεν ήταν καθόλου καλό.
Δεν εγκλιματιστήκαμε στις συνθήκες του παιχνιδιού και παραλίγο να το πληρώσουμε", επισημαίνει ο προπονητής της Εράνης Κώστας Λυμπερόπουλος που προσθέτει πως το κύπελλο αποτελεί πάντα στόχο για την Εράνη.
Ακόμη ο νεαρός τεχνικός προσθέτει πως η ομάδα του είχε χθες τρεις σημαντικές απουσίες με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές και εκτιμά πως με την επιστροφή τους η εικόνα της ομάδας του θα αλλάξει προς το καλύτερο.
Ο λόγος γίνεται για τους Νίκο Κόλλια, Παναγιώτη Σπυρόπουλο και Γιάννη Πετρόγιαννη.
Ο πρώτος έκανε την Παρασκευή επέμβαση στην ωμοπλάτη και θα επιστρέψει στην ενεργό δράση σε δύο μήνες, ο δεύτερος εξέτισε την ποινή του και γυρίζει, ενώ ο τρίτος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και σε 1-2 εβδομάδες θα είναι έτοιμος.
Οι "πράσινοι" προπονήθηκαν χθες και το ίδιο θα κάνουν και σήμερα,
εν όψει του μεθαυριανού αγώνα με το Δώριο εκτός έδρας για τη γ' φάση του κυπέλλου. Η Φιλιατρινή ομάδα θα προσπαθήσει να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση από το πρώτο ματς, γνωρίζοντας πως ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγαλύτερος σε σχέση με τον Α.Ο. Φαραί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα