Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Π. Κατσίβελας: «Κατέρρευσε η ψευδολογία, η λασπολογία και η παραμυθολογία»


«Με την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου κατέρρευσε η ύβρις και η χυδαιότητα που αναπτύχθηκε εις βάρος μου», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, μετά την ανακοίνωση απόρριψης της ένστασης που είχε κατατεθεί κατά της εκλογής του.
Ο κ. Κατσίβελας επιτίθεται στους πολιτικούς του αντιπάλους, λέγοντας πως η κοινωνία της Τριφυλίας απέδειξε πως δεν τους χρειάζεται.
 
«Μας στέρησαν τη νίκη από την α΄ Κυριακή»
Αρχικά ο κ. Κατσίβελας σημειώνει ότι με την έκδοση της απόφασης του Εκλογοδικείου περί ακυρότητας της εκλογής του στο αξίωμα του δημάρχου Τριφυλίας δεν επήλθε μόνο η δικαίωσή του στα όσα υποστήριζε μετά παρρησίας την περίοδο των εκλογών: «Κατέρρευσε η ύβρις και η χυδαιότητα που αναπτύχθηκε εις βάρος μου, και που είχε ως στόχο την αλλοίωση της ελεύθερης βούλησης των πολιτών της Τριφυλίας, γεγονός που μας στέρησε την οριστική νίκη από την πρώτη Κυριακή των εκλογών».
Ακολούθως επιτίθεται στους αντιπάλους του: «Κάποιοι επέλεξαν να οδηγήσουν τους πολίτες σε αποφάσεις υπό ομηρία, δείχνοντας το πραγματικό τους πρόσωπο και τις ανόητες στρατηγικές τους. Προσπάθησαν να χειραγωγήσουν την ελευθερία και τη δημοκρατία. Και δεν τα κατάφεραν.Σήμερα κατέρρευσε η ψευδολογία, η λασπολογία και η παραμυθολογία για δήθεν συμφωνίες ανήθικες του παρασκηνίου που δεν είναι ούτε του χαραχτήρα μου, ούτε των αρχών μου, ούτε της ηθικής μου. Στόχευαν στην ανθρωποφαγία, στη σπίλωση ανθρώπων και αξιών, στην προσβολή της ιστορίας και της ηθικής. Και δεν τα κατάφεραν. Επιβεβαίωσαν το πόσο διαφορετικοί είμαστε. Και το κατάφεραν.
Όλους αυτούς, τους αφήνω να τους κρίνουν οι πολίτες αυτού του τόπου, βέβαιος για την τελική κρίση.
Αποτελούν μια θλιβερή παρένθεση του τριφυλιακού μας τρόπου. Επιβεβαίωσαν οι ίδιοι ότι η κοινωνία μας δεν τους χρειάζεται.
Αταλάντευτοι θα συνεχίσουμε τον κοινό σκοπό μας να ξαναφέρουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία στον τόπο μας.
Να κάνουμε ένα άλμα μεγαλύτερο από τη φθορά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα