Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Άδειασμα ολκής Καραμανλή σε Κυριάκο για τις άδειες! Βόμβα στη ΝΔ

Άδειασμα ολκής Καραμανλή σε Κυριάκο για τις άδειες! Βόμβα στη ΝΔ
Σε μία κίνηση που είχε περάσει στο μυαλό πολλών ως ενδεχόμενο, αλλά λίγοι περίμεναν να υλοποιήσει προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, χτυπώντας για δεύτερη φορά μέσα σε μία ημέρα, μετά και την οργισμένη επιστολή του για το δημοσίευμα που τον ήθελε να βρίσκεται με τον Τάκη Μπαλτάκο και τον Φράγκο Φραγκούλη στην Αθηναϊκή Λέσχη.
Ο κ. Καραμανλής κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας της την τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες, επεφύλασσε μία βόμβα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού δεν παραβρέθηκε στην Ολομέλεια. Ωστόσο, θέλοντας να στείλει ένα σαφές μήνυμα των προθέσεών του ο Κώστας Καραμανλής δεν έστειλε ούτε επιστολική ψήφο, τραβώντας σαφείς διαχωριστικές γραμμές από τη γραμή σύγκρουσης με την κυβέρνηση που χάραξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις τηλεοπτικές άδειες, υιοθετώντας σύμφωνα με τους επικριτές του τη ρητορική των καναλαρχών και της διαπλοκής.
Ο Κώστας Καραμανλής με την ηχηρή του απουσία από ένα τόσο κρίσιμο νομοθέτημα έστειλε
μήνυμα στη νέα ηγεσία της ΝΔ που ούτως ή άλλως παρά τις κορώνες ενότητας ακόμα αναζητεί τρόπους να επουλώσει τις βαθιές πληγές της, την ώρα που οι πρώτες κινήσεις και εξαγγελίες Μητσοτάκη περισσότερο σε πογκρόμ παραπέμπουν παρά σε κεντρομόλες δυνάμεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Καραμανλής είδε την προσπάθειά του με το «βασικό μέτοχο» να αναγνωρίζεται από στελέχη της κυβέρνησης, με τον Νίκο Παππά να θίγει εκτενώς το θέμα φέρνοντας σε δύσκολη θέση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα