Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Καμμένος: Εκλογές, αν οι δανειστές έχουν παράλογες απαιτήσεις

Καμμένος: Εκλογές, αν οι δανειστές έχουν παράλογες απαιτήσεις - Media

Σε δική του γραμμή ο κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος σε σχέση με το ενδεχόμενο εκλογών, το οποίο χθες απέκλεισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News δηλώνει ότι «αν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις, που δεν μπορούν να γίνουν δεκτές από τον ελληνικό λαό, ο ελληνικός λαός θα έχει πάλι το λόγο.
Παράλληλα όμως λέει ότι «η κυβέρνηση έχει λάβει λαϊκή εντολή να κυβερνήσει τη χώρα για τέσσερα χρόνια» και ότι «οι Έλληνες πολίτες ψήφισαν αυτή την κυβέρνηση, γνωρίζοντας την τρίτη συμφωνία που είχε υπογράψει».
Μιλώντας στη «Real News» τονίζει ότι θα πρέπει «να πληρώσουν όλοι εκείνοι που σκλάβωσαν την
εθνική κυριαρχία της χώρας» και διαβεβαιώνει πως «με τον Αλέξη Τσίπρα θα πάμε μαζί μέχρι να φέρουμε πάλι την Ελλάδα σε ρυθμούς ανάπτυξης, μέχρι να φέρουμε το χαμόγελο στους Έλληνες».
Για τα επεισόδια στην Κω με αφορμή τη δημιουργία hot spot είπε: «Οι κάτοικοι της Κω δεν διαμαρτύρονται για τα hotspots. Αυτοί που διαμαρτύρονται είναι εκείνοι που δεν θέλουν να δημιουργηθούν τα hotspots. Ο αρχηγός των διαφωνούντων είναι ένας ξενοδόχος, που συνήθως το ξενοδοχείο του ήταν κλειστό τον χειμώνα και τα τελευταία χρόνια είναι γεμάτο από εκείνους που δήθεν κυνηγά, προκειμένου να μην μπουν στα hotspots. Μην ξεχνάμε ότι η σκοτεινή πλευρά είναι η παραοικονομία. Όταν κάποιοι πωλούν το μπουκάλι το νερό προς 3 ευρώ, αντί για 0,50 ευρώ, κερδίζουν 2,5 ευρώ. Αν αυτό το υπολογίσετε με ένα εκατομμύριο μετανάστες επί τρία μπουκάλια την ημέρα, θα δείτε τι σημαίνει μαύρο χρήμα. Ο έτερος διαμαρτυρόμενος και αγανακτισμένος πολίτης της Κω έχει πάρει το ψευδώνυμο «φορτιστής». Είχε μια ταβέρνα που συνήθως έκλεινε τον Οκτώβριο και άνοιγε το Μάιο. Μέσα στην ταβέρνα υπάρχουν δεκάδες πολύμπριζα, όπου οι μετανάστες μπορούν να φορτίζουν τα κινητά τους προς 5 ευρώ τη φόρτιση».
Προαναγγέλλει επίσης τσεκούρι στις δαπάνες για την εθνική άμυνα, αφήνοντας αιχμές για πρακτικές του παρελθόντος και τονίζοντας ότι «δεν είναι δυνατόν να μην κλείσουν στρατόπεδα, τα οποία είχαν σκοπό να εξυπηρετήσουν μόνο ρουσφέτια, λες και φυλάσσουν την Ελλάδα από τον Ομέρ Βρυώνη».
Ξεκαθαρίζει επίσης ότι «δεν υπάρχει πλέον βουλευτής των ΑΝΕΛ, ο οποίος θα προχωρήσει σε προδοσία και αποστασία» και επαναλαμβάνει την πεποίθησή του ότι θα πρέπει να γίνει εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα