Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Γεύμα Σαμαρά στο κέντρο της Αθήνας με βουλευτές και στελέχη της ΟΝΝΕΔ

Σε μια σπάνια έξοδό του στο κέντρο της Αθήνας εθεάθη το μεσημέρι της Τρίτης ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ήταν καλεσμένος σε «μυστικό» δείπνο με βουλευτές και στελέχη της ΟΝΝΕΔ.
Ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε για το γεύμα το νέο εστιατόριο που έχουν ανοίξει δύο πρώην υπουργοί της κυβέρνησής του, η Ζέττα Μακρή και ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου. Πρόκειται για το ιδιαίτερα κομψό και με εξαιρετικά καλή κουζίνα μοντέρνο εστιατόριο V4 Βistrot.
 Αυτόπτες μάρτυρες αναφερουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός έζησε πρωτοφανείς στιγμές από την στιγμή που στάθμευσε για λίγο το αυτοκίνητό του στην οδό Σταδίου και ώσπου να διασχίσει τον
πεζόδρομο της Βουκουρεστίου με τα πόδια. Αγνωστοι άνθρωποι τον σταματούσαν και έπιαναν κουβέντα μαζί του, όπως δεν είχε ξανασυμβεί τον τελευταίο χρόνο. Αλλοι του έλεγαν για τα μέτρα λιτότητας του ΣΥΡΙΖΑ, άλλοι του εξομολογήθηκαν «είχατε δίκιο όταν τα λέγατε για τον Τσίπρα». Αγνωστοι τον χαιρετούσαν αυθόρμητα και του έλεγαν τα ...παράπονά τους!
«Ηταν λάθος που πιστέψαμε τον ΣΥΡΙΖΑ, τώρα τι κάνουμε;» του φώναξε χαρακτηριστικά κάποιος περαστικός.
Ο κ. Σαμαράς μπήκε με τους συνεργάτες του στο εστιατόριο V4 και κάθησε σε ένα μεγάλο τραπέζι, πλαισιωμένος από τους ιδιοκτήτες-πρώην υπουργούς του, βουλευτές εν ενεργεία της ΝΔ και στελέχη της ΟΝΝΕΔ.
Το ενδιαφέρον όλων των θαμώνων ήταν στραμμένο στο πολιτικό τραπέζι αλλά τίποτα δεν έγινε γνωστό απο την συζήτηση που διεμείφθη σε χαμηλούς τόνους και θύμιζε «μυστικό δείπνο».
Ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος διαδραμάτισε πολύ ενεργό ρόλο στην εκλογή αρχηγού της ΝΔ και στήριξε τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε πολλά θέματα να συζητήσει: από το επερχόμενο Συνέδριο της ΝΔ, ως το προσφυγικό, τις αγροτικές κινητοποιήσεις, τα κλειστά σύνορα της Σένγκεν και το οικονομικό αδιέξοδο που ζει η χώρα με το μνημόνιο Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα