Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Φωτίου: Μένει μόνο να μας στείλουν στο Γουδί για κρέμασμα

Σκληρή κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση άσκησε η Αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, αναφορικά με το ότι έχει «ανεβάσει τόσο πολύ τους τόνους» στο προσφυγικό ζήτημα.
Η κα Φωτίου μάλιστα, τόνισε με νόημα μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA πως: «Το μόνο που απομένει είναι να μας στείλουν στο Γουδί για κρέμασμα κι αυτό σας το λέω μετά λόγου γνώσεως…»

Η Αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης υποστήριξε πως: «Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με επάρκεια που δεν μπορείτε να διανοηθείτε το προσφυγικό», ενώ όπως διαβεβαίωσε: «Η κυβέρνηση και η κοινοβουλευτική ομάδα είναι αρραγείς» σχολιάζοντας τις διαφωνίες στο εσωτερικό της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ για το προσφυγικό, αλλά και τον τρόπο με τον οποίον έχει γίνει η διαχείριση του ζητήματος  μέχρι σήμερα.
«Σεβόμαστε όλες τις προσωπικές ιδιατερότητες και την ευαισθησία τόσο της πρώην υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Χριστοδουλοπούλου όσο και της κ. Κατριβάνου, αλλά είναι αυτό, κάποιες ιδιατερότητες», «μην ανησυχείτε δεν κινδύνευσε η κυβερνητική πλειοψηφία», σημείωσε η κα Φωτίου.
Ερωτηθείσα για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα έργα που αφορούν στο προσφυγικό, με ορισμένες μάλιστα εξ αυτών να «δείχνουν» τους συγκυβερνώντες ΑΝΕΛ, η κα Φωτίου σε υψηλό τόνο απήντησε ότι «είναι ντροπή και μόνο να υπονοείται κάτι τέτοιο» όταν «ο υπουργός κ. Βίτσας έχει καταθέσει στη Βουλή φάκελο με αναλυτικά στοιχεία για το πώς έγιναν μέχρι σήμερα οι αναθέσεις σίτισης και όλων των έργων για το προσφυγικό».
Για το νομοσχέδιο που έφερε η κυβέρνηση στη Βουλή και αφορά στην εφαρμογή της συμφωνίας ΕΕ – Τουρκίας, η κα Φωτίου επισήμανε ότι δεν στοχεύει αυτό καθ‘ αυτό στην επίλυση της κρίσης, αλλά στη διευθέτηση ορισμένων αναγκαίων θεμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα