Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Χαμόγελα και συγκίνηση στη βράβευση επιτυχόντων ΑΕΙ και ΑΤΕΙ στην Τριφυλία



Σε μια σεμνή τελετή, που διεξήχθη νωρίς χθες το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία, ο Δήμος Τριφυλίας τίμησε τις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες των Λυκείων της περιοχής που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, απονέμοντάς τους βραβεία και επαίνους. Μαθήτριες και μαθητές όλο χαμόγελα για την επιτυχία τους, εκπαιδευτικοί χαρούμενοι και γονείς και συγγενείς συγκινημένοι, με την ατμόσφαιρα να πλημμυρίζει συναισθήματα.
Η έναρξη της εκδήλωσης ήταν μελωδική, με κάλαντα και τραγούδια από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Κυπαρισσίας.
Συγχαρητήρια, επαίνους και ευχές έδωσαν στους επιτυχόντες ο μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος και ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ενώ η εκδήλωση ξεκίνησε με εισαγωγή της δημοτικής υπαλλήλου στο Αυτοτελές Γραφείο Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής, Σοφίας Αλεξανδροπούλου, η οποία είχε και το συντονισμό. Για την επιτυχία των παιδιών μίλησε ο καθηγητής Τηλέμαχος Γιαμαλάκης.
Στους τρεις πρώτους, κατά σειρά, επιτυχόντες με την υψηλότερη βαθμολογία επί συνόλου των Λυκείων, δόθηκαν έπαινοι και χρηματικά βραβεία, χορηγίες δημοτών και επιχειρηματιών - επιχειρήσεων της Τριφυλίας.
Η 1η τιμητική πλακέτα, καθώς και χρηματικό βραβείο ύψους 2.000 ευρώ, απονεμήθηκε στη φοιτήτρια Μαρία Καζάκου από το Γενικό Λύκειο Κυπαρισσίας. Το χρηματικό ποσό προσέφερε ο επιχειρηματίας, καταγόμενος από το Γλυκορίζι Τριφυλίας, Βασίλειος Δημητρόπουλος και θα κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό της φοιτήτριας. Την απονομή της τιμητικής πλακέτας έκανε ο μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος.
Η 2η τιμητική πλακέτα, καθώς και χρηματικό βραβείο ύψους 400 ευρώ, απονεμήθηκε στη φοιτήτρια Φωτία Γεωργοπούλου από το Γενικό Λύκειο Γαργαλιάνων. Το χρηματικό ποσό προσέφερε ο επιχειρηματίας της πόλης της Κυπαρισσίας και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, Δημήτρης Αβδάλας, εις μνήμην της συζύγου του Μάρθας. Την απονομή της τιμητικής πλακέτας έκανε ο δήμαρχος Τριφυλίας και το χρηματικό ποσό παρέδωσε στη φοιτήτρια ο κ. Αβδάλας.
Η 3η τιμητική πλακέτα, καθώς και χρηματικό βραβείο ύψους 250 ευρώ, απονεμήθηκε στο φοιτητή Γεώργιο Μπίτσικα - Κανελλόπουλο από το Γενικό Λύκειο Κυπαρισσίας. Το χρηματικό ποσό προσέφερε το αρτοποιείο «Αφοί Λυδιώτη» στην Κυπαρισσία. Την απονομή της τιμητικής πλακέτας έκανε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Τριφυλίας, Γιάννης Καλκαβούρας, ενώ το χρηματικό ποσό παρέδωσε ο Γεώργιος Λυδιώτης.
Στη συνέχεια, σε όλους τους επιτυχόντες απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα – βραβεία. Τις απονομές έκαναν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Αιμιλιανός Σεκλός, πρόεδροι και μέλη Νομικών Προσώπων του Δήμου, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πρώην αυτοδιοικητικοί της περιοχής.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα