Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Γλέντι μέχρι πρωίας στο χορό του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

Γλέντι μέχρι πρωίας στο χορό του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας
Μέχρι πρωίας κράτησε το κέφι στον ετήσιο χορό του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας το βράδυ του Σαββάτου, στο κέντρο «Στεφανής», όπου έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα του τιμώντας παράλληλα τους ανθρώπους που με την προσφορά τους συνέβαλαν στην όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα την περίοδο των Χριστουγέννων. Ο κόσμος κατέκλυσε την αίθουσα και διασκέδασε με τον Γιώργο Τζώρτζη και την ορχήστρα του.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή της πίτας την οποία ευλόγησε ο μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος που έδωσε και τις ευχές του για τη νέα χρονιά. 
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας επισήμανε ότι «τη νέα χρονιά μπορούμε να πάμε καλύτερα και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να απευθυνθούμε στα δικά μας μαγαζιά, στους δικούς μας ανθρώπους, στη δική μας κοινωνία. Πρέπει να αλληλοϋποστηριχθούμε, μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε». 
Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς επισήμανε ότι «ο εμπορικός κόσμος είναι η εμπροσθοφυλακή της κοινωνίας, τίποτα δεν είναι εύκολο και πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε».

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης Αβδάλας τόνισε ότι στόχο έχουν να οδηγήσουν την τοπική αγορά στη θέση που της αξίζει, αφήνοντας πίσω γκρίνια και μιζέρια. «Το 2017 θα είναι καλύτερο αν εμείς πρώτα από όλους το θέλουμε και το πιστεύουμε πραγματικά» τόνισε χαρακτηριστικά.
Χαιρετισμό του προέδρου της ΕΣΕΕ και της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου μετέφεραν οι Σπύρος Χηνόπουλος και Νίκος Μπούκαλης αντίστοιχα, ενώ ο Δημήτρης Τερζής αναφέρθηκε στους στόχους του συλλόγου και προσφώνησε τους ανθρώπους που συνέβαλαν στη γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης, τους οποίους και τίμησαν. Πρόκειται για τους: Φωτεινή Στυλιανού, Γιάννη Συναδινό, Αναστάσιο και Γεώργιο Γκόγκα, Δέσποινα Στυλιανού, Γεώργιο Τσουμάνη, Ματίνα Βρετού, Αναστάσιο Αδαμόπουλο, Απόστολο Γκόνη, Δημήτρη Ζογκόκη, Ιωάννη Σελούλη, Αντώνη Βλάχο. 
Η βραδιά κύλησε  με πολύ κέφι και χορό, ενώ σχεδόν όλοι έφυγαν με ένα δώρο καθώς στη λαχειοφόρο κληρώθηκαν περίπου 130 δώρα.
Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα