Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Προτελευταία συνεδρίαση με αυτό το προεδρείο και σχήμα διοίκησης

Η προτελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας έγινε στις 20/01/2017  το απόγευμα στις 7.00 με αυτή τη σύνθεση του προεδρείου και το υπάρχον σχήμα διοίκησης στο Δήμο. 
Μέσα στο Φεβρουάριο θα διεξαχθεί ακόμα μία, η τελευταία τακτική συνεδρίαση του Σώματος, πριν από τον ορισμό νέων αντιδημάρχων και τις δημαιρεσίες για νέο προεδρείο.  
Η θητεία των αντιδημάρχων, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 482/2014 απόφαση του δημάρχου Τριφυλίας για τον ορισμό τους, λήγει στις 28 Φεβρουαρίου, ενώ οι δημαιρεσίες για την εκλογή νέου προεδρείου (προέδρου, αντιπροέδρου και γραμματέα) θα διεξαχθούν την Κυριακή 5 Μαρτίου.  
Μετά τις Απόκριες και το κάψιμο του Καρνάβαλου θα γίνει ο ορισμός των νέων αντιδημάρχων και την Κυριακή της Ορθοδοξίας οι δημαιρεσίες! Για τους αντιδημάρχους, δηλαδή, θα έχουν πέσει οι μάσκες και για το προεδρείο θα φανεί αν η πρόταση του δημάρχου είναι συμβατή, συμβατική, συμβιβασμένη, συμβιβαστική και «ορθόδοξη», κατά τα ειωθότα, ή θα επιλέξει εκπλήξεις, αλλαγές, ανατροπές, ρήξεις και θα κινηθεί «ανορθόδοξα»… 
Η.Γ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα