Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς της Τριφυλίας

Εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς της Τριφυλίας Από την ερχόμενη Δευτέρα 22 του μηνός ξεκινούν οι εγγραφές και επανεγγραφές σε όλους τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Τριφυλίας και θα γίνονται μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι: 
  1. Αίτηση της μητέρας ή του πατέρα ή του κηδεμόνα του παιδιού. 
  2. Πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού. 
  3. Βεβαίωση παιδιάτρου για την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού, καθώς και αντίγραφο βιβλιαρίου εμβολίων του παιδιού. 
  4. Βεβαίωση εργοδότη ότι και οι δύο γονείς είναι εργαζόμενοι και επικυρωμένο φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου ενσήμων των γονέων προκειμένου για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα. 
  5. Αντίγραφο Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος του τρέχοντος οικονομικού έτους και αντίγραφο Εκκαθαριστικού Σημειώματος. 
  6. Υπεύθυνη δήλωση παραλαβής παιδιού από γονέα ή κηδεμόνα και κάθε άλλο δικαιολογητικό που η Διεύθυνση θεωρεί απαραίτητο. 
  7. Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων στο Σταθμό, απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια νόμιμης παραμονής στη χώρα, όπως αυτή αποδεικνύεται από τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις. 
Δικαίωμα εγγραφής έχουν τα νήπια από 2,6 έως 5 ετών (2013, 2014, Φεβρουάριο 2015). Για την επανεγγραφή του παιδιού απαιτούνται όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά πλην της ληξιαρχικής πράξης γέννησης. Η αίτηση με τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται στη Διεύθυνση του Παιδικού Σταθμού 12μ. - 2 μ.μ. τις εργάσιμες ημέρες.
Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα