Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Η Αλειφέρη «αδειάζει» Κατσίβελα για τα δίκτυα του Φιλιατρινού φράγματος



Με τον πλέον επίσημο τρόπο η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη, επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του «Θάρρους» σχετικά με τα αρδευτικά δίκτυα του Φιλιατρινού φράγματος στη Χριστιανούπολη, των οποίων η μελέτη είναι έτοιμη, σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις της!
Απέχουν, λοιπόν, της αληθείας όσα δήλωσε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας, σχετικά με τα δίκτυα του Φιλιατρινού φράγματος στη Χριστιανούπολη, για τα οποία είπε ότι ακόμα συντάσσονται οι μελέτες, αφού η μελέτη των αρδευτικών δικτύων, ολοκληρωμένη και πλήρης, έχει παραληφθεί αρμοδίως από το ΥΠΑΑΤ εδώ και ένα χρόνο, από τον Απρίλιο του 2016!
Η κα Αλειφέρη τόνισε σχετικά: «Θέλω να επαναβεβαιώσω το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μα και του ίδιου του περιφερειάρχη, που το παρακολουθεί προσωπικά, για τα αρδευτικά δίκτυα του Φιλιατρινού φράγματος! Όπως γνωρίζουμε, η μελέτη έχει ολοκληρωθεί πλήρως, άρα αυτό που μένει είναι το επόμενο διάστημα να γίνει η ένταξη του έργου, προκειμένου αυτή, πραγματικά, η δυναμική περιοχή να έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει αυτό το μεγάλο έργο και να της δώσει άλλες προοπτικές και δυνατότητες…»!

Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα