Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Α. Σαμαράς: "Μας έριξαν πριν προλάβουμε να ολοκληρώσουμε το έργο μας"


"Είμαστε σήμερα όλοι εδώ! Είμαστε ενωμένοι...", είπε ανεβαίνοντας στο βήμα του συνεδρίου της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς.
Ο Μεσσήνιος πρώην πρωθυπουργός είπε οτι όσοι ψήφισαν τη ΝΔ το 2015 σήμερα είναι υπερήφανοι ενώ όσοι ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ τότε, σήμερα ντρέπονται!
"Μας έριξαν πριν προλάβουμε να ολοκληρώσουμε το έργο μας", συνέχισε υπογραμμίζοντας πως επί των ημερών της δίκης του διακυβέρνησης έγινε η μεγαλύτερη δημοσιονομική προσαρμογή, η μεγαλύτερη μείωση χρέους, οι περισσότερες αποκρατικοποιήσεις, οι περισσότερες φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις και από τη βαθιά ύφεση η χώρα πέρασε στην ανάπτυξη.
Και πρόσθεσε : "Μέσα στην πιο δύσκολη διακυβέρνηση που έχει υπάρξει ποτέ, είχαμε την μικρότερη κυβερνητική φθορά - λιγότερο από 2 ποσοστιαίες μονάδες! Όταν το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου, έχασε 32 μονάδες...` Κι όταν ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει σήμερα, δημοκοπικά μέχρι στιγμής, 10-15 μονάδες... Και κάνουν στο ΣΥΡΙΖΑ το σταυρό τους - όσοι κάνουν το σταυρό τους - μη χάσουν πολύ παραπάνω...".
Ο κ. Σαμαράς είπε οτι μπροστά είναι νέες περικοπές, νέοι φόροι, πλειστηριασμοί."Η απροθυμία τους να εφαρμόσουν όσα ψήφισαν, είναι μπροστά. Και η κατακραυγή του κόσμου που ξεγέλασαν, είναι παντού γύρω τους και τους στοιχειώνει...", συμπλήρωσε.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη συνέχεια μίλησε για τις παραδοσιακές και διαχρονικές αξίες της ΝΔ μιλώντας για ανταγωνιστικότητα, προσωπική ευθύνη, αποτελεσματικότητα.
"Δεν είμαστε το ίδιο" είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ και ανέφερε συγκεκριμένα παραδείγματα όπως την πολιτική στο μεταναστευτικό και στα εθνικά.
"Κατά την εδώ επίσκεψη του, ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν είπε πράγματα που τα πίστευε από πάντα, αλλά ποτέ στο παρελθόν, δεν τόλμησε να τα θέσει σε συναντήσεις κορυφής. Τώρα τα έθεσε, γιατί τώρα του δώσαν την ευκαιρία...", σημείωσε ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του αναφέρθηκε στους λόγους της πτώσης της κυβέρνησής του.
πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα