Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Έτσι σκοτώθηκε η Ηλιάννα Σταμαδιάνου! Εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος

Κόβουν την ανάσα οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 26χρονη Ηλιάννα Σταμαδιάνου, η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 14 Δεκεμβρίου από τον Ασωπό Λακωνίας.
Όπως είπε ο ρεπόρτερ της εκπομπής Γιώργος Σόμπολος, το αυτοκίνητο της κοπέλας, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε από γκρεμό 15 μέτρων και βρέθηκε στο βυθό της θάλασσας.
Μάλιστα το σημείο αυτό το είχαν ερευνήσει πάρα πολλές φορές, χωρίς όμως να βρουν το αυτοκίνητο. Εκτιμάται ότι η θάλασσα ξέβρασε τελικά το αυτοκίνητο στην απομονωμένη παραλία, το οποίο ήταν καλυμμένο ολόκληρο από φύκια.





Χθες, ένας ψαροντουφεκάς εντελώς τυχαία είδε κάποιες λαμαρίνες να προεξέχουν, κατάλαβε ότι πρόκειται για αυτοκίνητο και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.
Δυστυχώς η κατάληξη ήταν τραγική, καθώς στη θέση του οδηγού, νεκρή βρέθηκε η 26χρονη κοπέλα.
Μια συγχωριανή μάλιστα της Ηλιάννας που μίλησε στην εκπομπή του Star αποκάλυψε ότι σε αυτήν την παραλία, στο σημείο ακριβώς όπου βρέθηκε το αυτοκίνητό της, η άτυχη κοπέλα συνήθιζε να απολαμβάνει το μπάνιο της μαζί με τη μητέρα της.
«Οι προσπάθειες εντοπισμού σταματούν εδώ. Δυστυχώς τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα’θελαμε. Η Ηλιάννα μας δεν είναι πια εδώ. Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας. Η Αστυνομία θα προβεί σε σχετική ανακοίνωση». Με αυτά τα λόγια της φίλης της Ηλιάννας, Χριστίνα Λαμπούση, έγραψε τον επίλογο της ιστορίας της 26χρονης, στη σελίδα της Ομάδας Αναζήτησής της που είχε δημιουργηθεί στο Instagram. dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα