Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Μετακινήσεις γραφείων και υπηρεσιών στο Διοικητήριο Μεσσηνίας για εξοικονόμηση ενοικίων



Να αξιοποιηθεί κάθε κενό γραφείο στο Διοικητήριο Μεσσηνίας μέχρι και τον 4ο όροφο και να αδειάσει όλος ο 5ος όροφος, ώστε να φιλοξενήσει υπηρεσίες που πληρώνουν ενοίκιο, είναι ο στόχος της Περιφερειακής Ενότητας.
Απαντώντας σε ερώτησή μας για τους άδειους χώρους στο Διοικητήριο, στο ισόγειο που ήταν η Διεύθυνση Πρόνοιας και στον 3ο όροφο που στεγαζόταν η Διεύθυνση Πολεοδομίας, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελ. Αλειφέρη παρατήρησε ότι έχει προγραμματιστεί όλες οι υπηρεσίες της Π.Ε. να κατέβουν από τον 5ο όροφο (Διεύθυνση Ανάπτυξης - Τμήμα Περιβάλλοντος κ.λπ.) και να στεγαστούν σε όλους τους ορόφους, από τον 4ο και κάτω. Επιδίωξη είναι να ελευθερωθούν όλα τα γραφεία του 5ου ορόφου, ώστε να καταστεί δυνατόν να στεγαστούν υπηρεσίες, ακόμα και κρατικές αν χρειαστεί, που σήμερα στεγάζονται σε κτήρια, για τα οποία καταβάλλονται ενοίκια. Στόχος είναι οι αλλαγές να γίνουν μέσα στο 2018 και οι διαδικασίες να μην πάρουν πολύ χρόνο.
Η κ. Αλειφέρη, με την ευκαιρία, επεσήμανε τα σοβαρά ζητήματα συντήρησης και λειτουργίας κλιματισμού (ψύξης - θέρμανσης) που αντιμετωπίζει το Διοικητήριο.  Γ.Σ. eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα