Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Προσποιούνταν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και εξαπατούσαν ηλικιωμένους


Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης περίπτωση απάτης και πέντε απόπειρες σε βάρος ηλικιωμένων, στην περιοχή της Κοζάνης με τη σύλληψη δύο ατόμων.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς καταγγέλθηκαν, χθες το πρωί, περιπτώσεις εξαπάτησης κυρίως ηλικιωμένων ατόμων στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης, καθώς άγνωστα άτομα προσποιούμενα τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, επισκέπτονταν σπίτια ηλικιωμένων ατόμων και προφασιζόμενα διαρροή ρεύματος απαιτούσαν χρηματικά ποσά, συγκέντρωση και απομάκρυνση των τιμαλφών, προς αποφυγή ηλεκτροπληξίας. Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Μετά από αναζητήσεις συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης δύο άτομα ηλικίας 39 και 55 χρονών.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1045 ευρώ και κοσμήματα. Στην παθούσα αποδόθηκαν τα κοσμήματα και το χρηματικό ποσό που της είχαν αφαιρέσει οι δράστες.
Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ παράλληλα ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις. ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα