Σάββατο 12 Μαΐου 2018

«Παραιτήσεις» στο Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας μετά το «σάλο»

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στο θέμα της διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας μετά το δημοσίευμα του «Θ» για «καρατόμηση» του προέδρου του από το δήμαρχο Τριφυλίας.
Όπως αναφέραμε και ήδη επιβεβαιώθηκε, «ναυμαχία» στη θαλάσσια περιοχή του Δήμου Τριφυλίας προκάλεσε η «καρατόμηση» του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας, με προσωπική επιλογή και πολιτική απόφαση-πρόταση του δημάρχου Τριφυλίας, Παναγιώτη Κατσίβελα, στην ΠΕΔ Πελοποννήσου, η οποία και όρισε τους εκπροσώπους της προκειμένου να συγκροτηθεί η Λιμενική Επιτροπή Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.
Η «ναυμαχία», ωστόσο, όπως ήταν φυσικό, επεκτάθηκε και στη στεριά, καθώς έλαβε ανεξέλεγκτες διαστάσεις και στο εσωτερικό της συμπολίτευσης του Δήμου Τριφυλίας, καθώς ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος είναι δημοτικός σύμβουλος εκλεγμένος με το συνδυασμό του κ. Κατσίβελα και, μάλιστα, στις πρώτες θέσεις!Οι διαστάσεις έφτασαν μέχρι και την Πειραιώς, στα γραφεία της Ν.Δ. και στο γραφείο του προέδρου της, όπως και μέχρι τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά!
Όπως αναφέραμε και ήρθε στη δημοσιότητα από το ρεπορτάζ του «Θ», στις 24 Απριλίου, σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΕΔ Πελοποννήσου με θέμα – εκτός ημερήσιας διάταξης - «Ορισμός τεσσάρων (4) εκπροσώπων της Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου, προκειμένου να συγκροτηθεί η Λιμενική Επιτροπή Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας», όπως αναφέρεται στην απόφαση με αριθμό 20/2018, που αναρτήθηκε στη Δι@υγεια στις 3 Μαΐου 2018 με ΑΔΑ: ΩΔ6ΕΟΚΑΓ-ΙΛΝ, με τη συμμετοχή του κ. Κατσίβελα και ύστερα από δική του επιλογή και πρόταση ορίστηκαν ως μέλη από το Δήμο Τριφυλίας: α) ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου και γραμματέας του Δ.Σ., Ανδρέας Μπουγάς και β) ο αντιδήμαρχος, Γιάννης Μερκούρης (σ.σ. προφανώς αναπληρωτής του κ. Μπουγά), καθώς και δύο δημοτικοί σύμβουλοι Πύλου-Νέστορος, ως τακτικό και αναπληρωματικό μέλος.
Μετά το δημοσίευμα και τις αντιδράσεις κι ενόσω ο πρόεδρος της ΠΕΔ βρίσκεται εκτός Ελλάδας, για να «μαζευτεί» ο χαμός και να καταλαγιάσουν οι αντιδράσεις, φέρεται να «παραιτήθηκαν» του ορισμού τους ως μέλη της Λιμενικής Επιτροπής και οι δύο σύμβουλοι από το Δήμο Τριφυλίας…
Του Ηλία Γιαννόπουλου 
Πηγή: Το Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα