Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Καλλιθέα: Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε ο φύλακας του πάρκου της πλατείας Δαβάκη- Σοβαρά τραύματα (pics)

Μόνος του κάθε βράδυ λίγο μετά τις 10 και μισύ ο φύλακας του πάρκου έρχεται αντιμέτωπος με τους «γνωστούς» θαμώνες της πλατείας Δαβάκη. Εχθές Τρίτη βράδυ δεν ήταν η τυχερή του μέρα. Στην υπόδειξη του να αποχωρήσουν από το πάρκο για να κλειδώσει, του επιτέθηκαν τραυματίζοντας τον βαριά στο κεφάλι.
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως 2 αστυνομικοί της ομάδας Ζήτα και παρά τις κλήσεις των αστυνομικών για παροχή βοηθείας από σταθμό του ΕΚΑΒ, ενώ αιμοραγούσε από μια αρκετά μεγάλη πληγή στην περιοχή του κεφαλιού αναγκάσθηκε να περιμένει για περίπου 2 ώρες μέχρι να έρθει ασθενοφόρο. Όση ώρα περίμενε θαμώνες αλλά και ο ιδιοκτήτης παρακείμενου καφέ του

παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.
Ο σταθμός του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Κρατικό Νικαίας όπου εκεί χρειάσθηκε να κάνει περίπου 10 ράμματα, ενώ αυτή την ώρα δίνει κατάθεση στους αστυνομικούς.



Τα άτομα αμέσως μετά την άναδρη επίθεση σε βάρος του φύλακα του πάρκου, πατέρα ενός 7χρονου παιδιού, σκόρπισαν στην γύρω περιοχή ενώ ο πρωταγωνιστής της επίθεσης, σύμφωνα με μαρτυρίες, έφυγε τρέχοντας προς τον πεζόδρομο της οδού Ματζαγριωτάκη.



Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το χτύπημα σε βάρος του για λίγα εκατοστά θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο. Πριν μερικά χρόνια από εργατικό ατύχημα στον δήμο Αλίμου όπου εργαζόταν έμεινε αρκετούς μήνες σε κώμα και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε πολύ σοβαρή εγχείρηση κατά την οποία δέχθηκε μόσχευμα στο κρανίο. Αν το χτύπημα το οποίο δέχθηκε εχθές ήταν λίγα εκατοστά δεξιότερα τώρα ο Στέλιος Κατσαϊτης θα ήταν νεκρός. Πηγή: www.kallitheaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα