Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Και δεύτερη ηλικιωμένη θύμα της 48χρονης απατεώνισσας που έταζε επιστροφές φόρους και «άρπαζε» λεφτά


Έπειθε τις ηλικιωμένες ότι δικαιούνται επιστροφή χρημάτων από την εφορία και τους ζητούσε χρήματα με το πρόσχημα ότι έπρεπε να πληρώσει παράβολο στην εφορία
Βήμα προς βήμα αποκαλύπτεται η πλούσια δραστηριότητα της έμπειρης απατεώνισσας που εξαπάτησε το πρωί της περασμένης Παρασκευής μια 87χρονη στην οποία συστήθηκε ως αδελφή του λογιστή της στην πόλη των Ιωαννίνων. Ήδη αποκαλύφθηκε ότι δυο 24ωρα νωρίτερα είχε εξαπατήσει άλλη μια ηλικιωμένη στην Πρέβεζα.
Μάλιστα, στην συγκεκριμένη περίπτωση η 48χρονη Ελληνίδα δράστιδα είχε ως συνεργό της έναν άνδρα που αναζητείται, ο οποίος οδηγούσε το Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο έφτασε στον Μύτικα της

Πρέβεζας το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης. Οι δυο τους πλησίασαν μια 76χρονη παριστάνοντας τους εφοριακούς, την έπεισαν ότι ο γιος της δικαιούνταν επιστροφή χρημάτων από την εφορία και της πήραν 1.000 ευρώ, δήθεν για να πληρώσουν το απαιτούμενο παράβολο στην εφορία ώστε να απελευθερωθεί το ποσό!
Η ηλικιωμένη αναγνώρισε την δράστιδα από φωτογραφίες σεσημασμένων που της έδειξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πρέβεζας, όταν εξιχνιάστηκε η παρόμοια απάτη σε βάρος της 87χρονης που της έδωσε 2.000 ευρώ για τον ίδιο λόγο. Έτσι, σχηματίστηκε και δεύτερη δικογραφία σε βάρος της που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας. Ωστόσο, έχει σημάνει συναγερμός στις αστυνομικές υπηρεσίες όλης της Ηπείρου για τον εντοπισμό της 48χρονης και του συνεργού της, καθώς είναι πλέον εμφανές ότι γυρίζουν από πόλη σε πόλη αναζητούσαν θύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα