Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Μετανάστες κατηγορούνται ότι προσπάθησαν να ασελγήσουν σε ανήλικους στην Χίο!



Σύμφωνα με τις καταγγελίες των παιδιών, οι αλλοδαποί τα προσέγγισαν σε υπαίθριο χώρο και πήγαν να τα χαϊδέψουν, αλλά εκείνα αντιστάθηκαν και τράπηκαν σε φυγή
Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια στην Χίο, όπου ανακρίνονται πέντε μετανάστες τους οποίους κατήγγειλαν ανήλικα παιδιά ότι τα πλησίασαν στην περιοχή Χαλκειός και προσπάθησαν να τα αγγίξουν σε διάφορα σημεία του σώματος τους!
Τα έξι ανήλικα, που είναι μαθητές του Δημοτικού έπαιζαν το απόγευμα της Τρίτης σε έναν υπαίθριο χώρο στην είσοδο του χωριού, όταν ξαφνικά άρχισαν να καλούν σε βοήθεια.
Σε όσους έτρεξαν να δουν τι συνέβαινε είπαν ότι οι αλλοδαποί προσπάθησαν να τα χαϊδέψουν, αλλά εκείνα αντιστάθηκαν και τράπηκαν σε φυγή μέσα από τα χωράφια που βρίσκονται κοντά στο hotspot της ΒΙ.ΑΛ. όπου διαμένουν.
Μετά από έρευνες, οι πέντε φερόμενοι ως δράστες εντοπίστηκαν ο ένας μετά τον άλλον και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου αναγνωρίστηκαν από τα παιδιά που πήγαν μαζί με τους γονείς τους για να δώσουν κατάθεση.
Η υπόθεση διερευνάται με πολλή προσοχή και έχουν κληθεί να καταθέσουν οι πολίτες που ανταποκρίθηκαν στις εκκλήσεις των ανήλικων μαθητών για βοήθεια.
Μάνος Τσαγκαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα