Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Νέα υπόθεση με νεκρό βρέφος στο Κερατσίνι - Συνελήφθη η μητέρα

Νέα υπόθεση με νεκρό βρέφος έρχεται στο φως, αυτή τη φορά στο Κερατσίνι. Μητέρα του μία 37χρονη η οποία αφέθηκε ελεύθερη. Υποστηρίζει πως δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος.
Όλα συνέβησαν την Τρίτη 29 Μαΐου, αργά το βράδυ, γύρω στις 11.
Η 37χρονη ήταν στο σπίτι της όταν ξαφνικά ένιωσε έντονους πόνους στη μέση και στην κοιλιά της και παρουσίασε κολπική αιμορραγία με αποτέλεσμα την πρόωρη γέννηση του μωρού της, ενός αγοριού περίπου 24 με 27 εβδομάδων.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα όχημα του ΕΚΑΒ μετέβη στο σπίτι της. Την είδε μες τα αίματα, να έχει το μωρό της στην

αγκαλιά με ακέραιο τον ομφάλιο λώρο, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η φάση της υστεροτοκίας. Αμέσως, διακομίστηκε στην μαιευτική κλινική του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.
Παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί, το μωρό πέθανε στις 2 τα ξημερώματα.
Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι η 37χρονη, εξεταζόμενη, ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε ότι ήταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης!
Η συμπεριφορά της κίνησε υποψίες. Ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης, η οποία διέταξε αμέσως να συλληφθεί η 37χρονη και να σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος της.
Το μωρό πέθανε από φυσιολογικά αίτια ενώ η μητέρα αφέθηκε ελεύθερη αλλά παραμένει στο νοσοκομείο και θα κληθεί να δώσει απαντήσεις μετά το τέλος της νοσηλείας της.
Την έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά. Πηγή: koinoniki.gr Φωτό: Ευρωκίνηση (φωτό)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα