Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Πρόσληψη 4 ατόμων στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας

Τέσσερα (4) άτομα για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της «Κοινωφελούς Επιχείρησης Παιδείας, Πολιτισμού, Αλληλεγγύης, Περιβάλλοντος Δήμου Τριφυλίας» πρόκειται να προσληφθούν και εκδόθηκε η με αριθμ. πρωτ. 515/28.9.2020 ανακοίνωση υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 1/2020 για σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών, η οποία και δημοσιεύθηκε χθες στη Δι@υγεια με ΑΔΑ: ΩΖΗΤΟΚΕΝ-33Σ. Συγκεκριμένα, οι θέσεις έχουν ως εξής: 1 Δάσκαλος Ζωγραφικής για το Εικαστικό Εργαστήρι, 1 Δάσκαλος Κεραμικής για το Εικαστικό Εργαστήρι, 1 Δάσκαλος Πιάνου – Υπεύθυνος Καλλιτεχνικών Μουσικών Εκδηλώσεων, 1 Δάσκαλος Κιθάρας – Υπεύθυνος Καλλιτεχνικών Μουσικών Εκδηλώσεων.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες

ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.
Για ενημέρωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Δήμου (http://dimostrifylias.gr, καθώς και του ΑΣΕΠ. Πληροφορίες στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών, Ηρώων Πολυτεχνείου 2 – Τ.Κ. 24300, Στυλιανού Φωτεινή, τηλ. επικοινωνίας 2761360033.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα